TYT Matematik 10 15 net yapmak

TYT matematiğe yeni başlıyorum 10 15 net arası yapmam lazım bunun için ne yapmam lazım söyleyebilir misiniz?

Bende senin gibiydim 0 ve altıydım şu an 11 - 13 net yapıyorum. Kendine güven sana uygun olan kampı bul ben bıyıklı matematik ile attım temelimi sonra 55 günlük kamp + problemler kampı. Ben bununla attım diye senin de bununla atmana gerek yok sana uygun değildir başka kamplara bak göz gezdir hepsine sana hitap edenle devam et. Bu arada 4 net sıfır sayılır bende sınavda ilk senemde 5 yaptım ama sadece öylesine işaretledim ufak işlemler ile aslında sıfırsın aklında kalan ufak bilgiler ile geliyor.

Bende senin gibiydim 0 ve altıydım şu an 11 - 13 net yapıyorum. Kendine güven sana uygun olan kampı bul ben bıyıklı matematik ile attım temelimi sonra 55 günlük kamp + problemler kampı. Ben bununla attım diye senin de bununla atmana gerek yok sana uygun değildir başka kamplara bak göz gezdir hepsine sana hitap edenle devam et. Bu arada 4 net sıfır sayılır bende sınavda ilk senemde 5 yaptım ama sadece öylesine işaretledim ufak işlemler ile aslında sıfırsın aklında kalan ufak bilgiler ile geliyor.
7 aylık bir süre kaldı verdiğim net sayısı zor bir sayı değil herhalde bu önerdiğiniz hocanın kitaplarını almam lazım mı ve ekstra olarak matematiğin ilacı soru bankasını almayı düşünüyorum

0 netlerde isen bıyıklı mat 0 kampı ile başla ardından hocayı beğendiysen ondan ilk 12 konuyu dinleyip + 1 2 soru bankasından çözersen rahat 10 + ya çıkarsın 0 değilsen direk bir kampa başla istediğin hocadan + yine 1 2 kitaptan soruları çöz kaynak önerisi istersen yine sorabilirsin.

Hocam ilk 12 konu hangileri acaba.

7 aylık bir süre kaldı verdiğim net sayısı zor bir sayı değil herhalde bu önerdiğiniz hocanın kitaplarını almam lazım mı ve ekstra olarak matematiğin ilacı soru bankasını almayı düşünüyorum.

Hocam yani kararı siz verin ama bence kamp güzel benim çok işime yaradı. Size 7 ayda o seviyelere getirir hatta 7 ayı bırakın 2 ayda o seviyede olursunuz. Temeliniz sağlamsa almayın eğer sağlam değil kırıklar varsa alın zaten 10 15 net ilk 12 konu ve problemlerden olur. Bunların toplamı 20 25 net eder.

1. Temel kavramlar.
  2. Sayı basamakları.
  3. Rasyonel sayılar.
  4. Ondalıklı sayılar.
  5. Basit eşitsizlikler.
  6. Mutlak değer.
  7. Üslü sayılar.
  8. Köklü sayılar.
  9. Çarpanlara ayırma.
  10. Bölme - bölünebilme.
  11. EBOB - OKEK.
  12. Denklem çözme.