@Melih1337, şimdiden çalışılması bence gereksiz olur. İlla çalışacağım diyorsan son 10 senede en çok çıkan konulara çalışabilirsin. Matematikte ne durumdasın? Fen çalışmaktan ziyade 1-2 tane fazladan Türkçe denemesi çöz, Matematik üzerine yoğunlaş.
Matematik netlerim 4-8 arası değişiyor.@Melih1337, şimdiden çalışılması bence gereksiz olur. İlla çalışacağım diyorsan son 10 senede en çok çıkan konulara çalışabilirsin. Matematikte ne durumdasın? Fen çalışmaktan ziyade 1-2 tane fazladan Türkçe denemesi çöz, Matematik üzerine yoğunlaş.
Mart ayına kadar 15-20 matematik neti realistik bir hedef mi? İroni ile yaklaşmıyorum da sadece emin olmak istiyorum.@Melih1337, fen çalışmayın. Matematik netiniz yetersiz, Mart ayına kadar 15-20'ye kadar çıkmaya çalışın. Sonra çalışırsınız.
Marta kadar 15-20 az bile bence. Ciddi söylüyorum.Mart ayına kadar 15-20 matematik neti realistik bir hedef mi? İroni ile yaklaşmıyorum da sadece emin olmak istiyorum.
Teşekkür ederim ben 12. sınıf olduğum için biraz tereddütle yaklaşmıştım.Marta kadar 15-20 az bile bence. Ciddi söylüyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.