Ahmsef
Hectopat
- Makaleler
- 2
Daha fazla
Merhaba arkadaşlar. 11. sınıfım ve YKS'ye hazırlanıyorum. Şu ana kadar dershanede ve okulda 5 adet deneme falan olduk ve aşağı yukarı 90-102 arası net geldi denemelerde. Türkçe, matematik ve sosyalim gayet iyi fakat ne dershanede ne de okulda TYT fen anlatılmadığı için ve 9-10'da yazılı dışında çalışmadığım için fene fenim berbat geliyor. Mesela son metin yayınları denemesinde Türkçe 34/5 sosyal 19/1 ve matematik 37/3 gelmişti. Herhalde 105 falan gelir dedim biyolojiden 4 tane yanlış art arda yaptım. Fenden 8 yanlış 1 boşum var öyle düşünün. Aslında bir yandan güzel çünkü bilgi eksiğimle net arttırabilirim fakat bir yandan okulda ve dershanede anlatılmadığı için kafam karışık. Konuların yaklaşık yarısını biliyorum yarısını bilmiyorum gibi bir şey. Fizik 1Y 1b gelmişti mesela dalga optik dışında okeyim ama biyolojide kalıtım ekoloji dışında bayağı eksiğim. Hocam bana programda pazar günü çalış dedi ama son ayda 4 deneme olduğum için pazar hiç çalışmadım. Kendime 3D TYT fizik Biyotik TYT biyoloji ve Aydın TYT kimya aldım. Bildiklerimi çözmeyi eksik olduğum konuları YouTube'dan kapatmayı düşünüyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Son düzenleyen: Moderatör: