TYT fizik hoca önerisi

Rozenn

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, fizikte temelim yok ama pek zamanım da yok o nedenle konuları hızlı anlatıp beni AYT'ye atacak bir hocaya ihtiyacım var.
Bulduklarım:

Hızlı değil ama en iyisi, Özcan Aykın.
kesinlikle özcan aykın

Merhaba, fizikte temelim yok ama pek zamanım da yok o nedenle konuları hızlı anlatıp beni AYT'ye atacak bir hocaya ihtiyacım var.
Bulduklarım:
aga özcan aykın gayette başarılı özellikle yorum gerektiren konularda

Anladım fakat TYT'den 6-7 net için 55 saatimi(sadece konu anlatımıyla) verebileceğimi düşünmüyorum. Kalan sürede TYT ve AYT feni bitirmem lazım.

Bulduklarım:

Amacın soru kalıpları ezberleyip test çözmekse onların hepsi olur. Ben fizik öğrenmek istiyorum dersen Özcan aykından başka isim gelmez aklıma. Biraz uzun videoları haberin olsun.

Amacın soru kalıpları ezberleyip test çözmekse onların hepsi olur. Ben fizik öğrenmek istiyorum dersen Özcan aykından başka isim gelmez aklıma. Biraz uzun videoları haberin olsun.
Fizik temelim olmadığından hızlıca tyt fiziği halledip ayt fiziğe başlamak için bir hoca arıyorum. Bunlar yetersiz mi kalır?

Fizik temelim olmadığından hızlıca TYT fiziği halledip AYT fiziğe başlamak için bir hoca arıyorum. Bunlar yetersiz mi kalır?

Yetersiz kalır demiyorum, ama mühendislik okumayı düşünüyorsan fiziği sırf YKS'de çözebiliyor olmak için değil de direkt öğrenmek için çalışman lazım. Yoksa diğer hocalar da asyet yeterli anlatıyordur. VIP fizik önerebilirim eğer Özcan aykın izlemek istemiyorsan.

Yetersiz kalır demiyorum, ama mühendislik okumayı düşünüyorsan fiziği sırf YKS'de çözebiliyor olmak için değil de direkt öğrenmek için çalışman lazım. Yoksa diğer hocalar da asyet yeterli anlatıyordur. VIP fizik önerebilirim eğer Özcan aykın izlemek istemiyorsan.
Hocam, iyi hoş diyorsun da 4 5 ay önce aklım başıma gelseydi izlerdim ama nerdee.. şimdi mecburen YKS odaklı çalışmalıyım. :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı