TYT fizikte nasıl gelişilir?

emiryglc

Centipat
Daha fazla  
TYT fizik konularını bitirdim üstüne 1 test kitabı bitirdim ama denemelerde fizik 1 veya 2 net geliyor. Bir türlü yükselmiyor. Soru bankasında doğru yapacağım soruları denemede yanlış yapıyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Yani konuları bitirmek var bitirmek var. Bitirdiğinizi düşünüp aslında hiç bir şey anlamamış olmanız lazım ki 1-2 net yapıyor olmanız gerek.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Önerdiğim bir kanaldır tekrardan konulara buradan hızlıca bakın. Zamanınızı boşa daha harcamayın.

Yani konuları bitirmek var bitirmek var. Bitirdiğinizi düşünüp aslında hiçbir şey anlamamış olmanız lazım ki 1-2 net yapıyor olmanız gerek.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
önerdiğim bir kanaldır tekrardan konulara buradan hızlıca bakın. Zamanınızı boşa daha harcamayın.

Bu kanaldan kitapla bitirdim zaten. Aslında mantığı kavradım test kitaplarında böyle çok yanlış çıkmıyor. Deneme anında oluyor böyle.

çöz kardeşim çöz anlayarak çöz anlamadığın soruyu geçme istersen 1 saat 2 saat başında otur anlamadan geçme tek yolu bu. anladığını düşündüğün zaman kendine ya da başkasına anlatarak çöz ney nerden geliyor anlat kendine

Fizikte olay yorumdur. Konunun mantığını kavradıysan düz sorular yerine yorumlayabileceğin sorulara yönel. Mesela makaralar bir iki formülü var ama çok fazla soru çeşidi var bunu yorumlaman lazım.

Tamam arkadaşlar bol bol soru çözeceğim. Şu ana kadar 345 TYT fiziği bitirdim. Başka soru bankası öneriniz var mı? (Bilgi Sarmal dışında)

TYT fizik konularını bitirdim üstüne 1 test kitabı bitirdim ama denemelerde fizik 1 veya 2 net geliyor. Bir türlü yükselmiyor. Soru bankasında doğru yapacağım soruları denemede yanlış yapıyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

TYT fiziğe hiç çalışmadan denemelerde 2 net çıkarıyorum hocam sen ne yaptın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı