TYT fizikte çok yanlışın çıkması

TYT'de netler artmıyor konusunda bahsettiğim hedef net artırma yöntemini deneyin. İşinize yarayacaktır. İyi çalışmalar.

Teşekkür ederim hocam ne kadar teşekkür etsem azdır emek verip uzunca yazmışsınız.

TYT'de netler artmıyor konusunda bahsettiğim hedef net artırma yöntemini deneyin. İşinize yarayacaktır. İyi çalışmalar.

Hocam bir sorum daha var da TYT matematikte çok zorlanıyorum problemlerde ne yapmalıyım.

Son düzenleme:
Teşekkür ederim hocam ne kadar teşekkür etsem azdır emek verip uzunca yazmışsınız.

Hocam bir sorum daha var da TYT matematikte çok zorlanıyorum problemlerde ne yapmalıyım.
Sadece problemler özelinde yaşadığınız sorunla ilişkili bir durum tabii ki. Sürede problem varsa Acil Deneme Deposu Problem denemesi alıp içerisindeki 12 soruyu çözebildiğiniz en kısa sürede çözün. Denemeler tam sınav ayarında oluyor. Ben geçen sene çözmüştüm ilk denemelerdeki 30'lu dakikalardan son denemelerde 13-14 dakikaya kadar inmiştim ki bunu yapmam genel denemelerde de çıkan her soruyu 1.5 dakikaya kadar indirdi. Eğer problem çözmede değilde anlamada ise paragraf çözmeni öneririm. Ben genelde anlayıp işleme dökemiyordum ki onun içinde her soru stiline göre bir çözüm tarzı edindim. Bu da orta seviye bir problem kitabı veya TYT kitabının problemler kısmında kendinizin öğrenebileceği bir şey. Ben çöze çöze kendi tekniklerimi oluşturdum ancak internette farklı tekniklerde bulabilirsiniz. Teknikten kastım örneğin: Yaş problemlerinde tablo çizmek, Yol ve hız problemlerinde yolu gözümde canlandırmak için bir çizgi çekip bir ucuna A diğerine B gibi soruda verilen bilgileri yerleştirmek gibi gibi şeyler. İyi çalışmalar dilerim.

Sadece problemler özelinde yaşadığınız sorunla ilişkili bir durum tabii ki. Sürede problem varsa acil deneme deposu problem denemesi alıp içerisindeki 12 soruyu çözebildiğiniz en kısa sürede çözün. Denemeler tam sınav ayarında oluyor. Ben geçen sene çözmüştüm ilk denemelerdeki 30'lu dakikalardan son denemelerde 13-14 dakikaya kadar inmiştim ki bunu yapmam genel denemelerde de çıkan her soruyu 1.5 dakikaya kadar indirdi. Eğer problem çözmede değil de anlamada ise paragraf çözmeni öneririm. Ben genelde anlayıp işleme dökemiyordum ki onun içinde her soru stiline göre bir çözüm tarzı edindim. Bu da orta seviye bir problem kitabı veya TYT kitabının problemler kısmında kendinizin öğrenebileceği bir şey. Ben çöze çöze kendi tekniklerimi oluşturdum ancak internette farklı tekniklerde bulabilirsiniz. Teknikten kastım örneğin: Yaş problemlerinde tablo çizmek, yol ve hız problemlerinde yolu gözümde canlandırmak için bir çizgi çekip bir ucuna a diğerine b gibi soruda verilen bilgileri yerleştirmek gibi gibi şeyler. İyi çalışmalar dilerim.

Bende sizin gibi anlayıp işleme dökemiyorum maalesef dediğinizi yapacağım çok teşekkür ederim gerçekten yardımcı oldunuz.

Acil problemlerin ilacı aldım problemler içinde.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı