Cosecx Picopat Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 765 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2021 #1 Merhabalar, geometri tekrarlarımı nasıl yapabilirim? Önerebileceğiniz deneme var mı?
Dragneel.99 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Ekim 2014 Mesajlar 1.649 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2021 #2 Konu üzerinde göz gezdirip bir test çözsen en azından hatırlamak için yardımcı olur. Bu biraz da kişisel bir durum herkesin kimi tek soruda hepsini hatırlar kimisi soru bankası bitirse gene unutur.
Konu üzerinde göz gezdirip bir test çözsen en azından hatırlamak için yardımcı olur. Bu biraz da kişisel bir durum herkesin kimi tek soruda hepsini hatırlar kimisi soru bankası bitirse gene unutur.
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye 1000'e Doğru Sosyal Bekçisi Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 17.021 Makaleler 1 Çözümler 562 8 Haziran 2021 #3 Üçgenlere önem vererek tekrar edip her konudan en azından 2 test çözmeye çalış.
oynozan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Eylül 2018 Mesajlar 3.014 Makaleler 2 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Haziran 2021 #4
Fenerbahçelii Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 3.277 Çözümler 8 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2021 #5 Cosecx dedi: Merhabalar, geometri tekrarlarımı nasıl yapabilirim? Önerebileceğiniz deneme var mı? Genişletmek için tıkla... Konu anlatımı video izleyip ardından test çöz
Cosecx dedi: Merhabalar, geometri tekrarlarımı nasıl yapabilirim? Önerebileceğiniz deneme var mı? Genişletmek için tıkla... Konu anlatımı video izleyip ardından test çöz
Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Tekniker Tecrübeli Moderatör Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 9.678 Makaleler 8 Çözümler 227 Yer İstanbul 8 Haziran 2021 #6 oynozan dedi: Eki Görüntüle 1059985 Genişletmek için tıkla... Bu ders işleme föyleri tekrar için uygun değil bence. Dershanede bunu kullanmıştık konuyu öğrenmek için. En iyi tekrar yöntemi bence deneme çözmektir. GFYT dedi: Üçgenlere önem vererek tekrar edip her konudan en azından 2 test çözmeye çalış. Genişletmek için tıkla... Sınavda çok az üçgen soruluyor. Fazla sorulsa da içine dörtgen giriyor. Ben olsam katı cisim, çember ve analitiğe verirdim kendimi.
oynozan dedi: Eki Görüntüle 1059985 Genişletmek için tıkla... Bu ders işleme föyleri tekrar için uygun değil bence. Dershanede bunu kullanmıştık konuyu öğrenmek için. En iyi tekrar yöntemi bence deneme çözmektir. GFYT dedi: Üçgenlere önem vererek tekrar edip her konudan en azından 2 test çözmeye çalış. Genişletmek için tıkla... Sınavda çok az üçgen soruluyor. Fazla sorulsa da içine dörtgen giriyor. Ben olsam katı cisim, çember ve analitiğe verirdim kendimi.
oynozan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Eylül 2018 Mesajlar 3.014 Makaleler 2 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Haziran 2021 #7 Blacksidemre dedi: Bu ders işleme föyleri tekrar için uygun değil bence. Dershanede bunu kullanmıştık konuyu öğrenmek için. En iyi tekrar yöntemi bence deneme çözmektir. Genişletmek için tıkla... Hem konu anlatımı var hem örnek soruları var, arkasında da testler var. Gayet güzel bence.
Blacksidemre dedi: Bu ders işleme föyleri tekrar için uygun değil bence. Dershanede bunu kullanmıştık konuyu öğrenmek için. En iyi tekrar yöntemi bence deneme çözmektir. Genişletmek için tıkla... Hem konu anlatımı var hem örnek soruları var, arkasında da testler var. Gayet güzel bence.
Cosecx Picopat Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 765 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2021 #8 oynozan dedi: Eki Görüntüle 1059985 Genişletmek için tıkla... Ders işleyiş modülü kullanmayı çok düşünmüyorum, sınava az kaldı.
oynozan dedi: Eki Görüntüle 1059985 Genişletmek için tıkla... Ders işleyiş modülü kullanmayı çok düşünmüyorum, sınava az kaldı.
blockchainlover Megapat Katılım 28 Ağustos 2014 Mesajlar 622 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2021 #9 Youtube'den konu tekrar videoları izleyin ve deneme çözün.