TYT için 10. sınıf kitabı çözmek

Makaleler
8
Yer
İstanbul
Merhaba sayın Technopat üyeleri. Evde kaldığımız bu günlerde ve YKS için çalışmalarımı arttırdım. 11. sınıfa gidiyorum bunu da belirteyim. Ama mesele bu değil. Elimdeki kaynaklar sınırlı. Bu pandemi döneminde de yeni kaynak alamam. Elimde hiç kullanmadığım 4 tane 10. sınıf için Palme Yayınevi soru bankası kitapları var. Bu kitapların içinde ekstra konu anlatımı da var. Acaba bunları çözüp bir de YouTube'dan konu anlatımı izlesem TYT sınavına yardımcı olur mu? Bir de sizden kimya ve Fizik için temel yapacak kitap önerisi rica ediyorum. Şimdiden teşekkürler.

1588362053229475222389061540232.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba sayın Technopat üyeleri. Evde kaldığımız bu günlerde ve YKS için çalışmalarımı arttırdım. 11. sınıfa gidiyorum bunu da belirteyim. Ama mesele bu değil. Elimdeki kaynaklar sınırlı. Bu pandemi döneminde de yeni kaynak alamam. Elimde hiç kullanmadığım 4 tane 10. sınıf için Palme Yayınevi soru bankası kitapları var. Bu kitapların içinde ekstra konu anlatımı da var. Acaba bunları çözüp bir de YouTube'dan konu anlatımı izlesem TYT sınavına yardımcı olur mu? Bir de sizden kimya ve Fizik için temel yapacak kitap önerisi rica ediyorum. Şimdiden teşekkürler.

Eki Görüntüle 550729
Kesinlikle yardımcı olur.

İçindeki dilbilgisi kısımlarına bakın bence. 50-60 sayfa çıkacaktır ama Türkçe önemli. Bu sene çok çektim Türkçeden.
Dil bilgim çok zayıftır. Dediğiniz gibi yapıp dil bilgisi kısımlarına göz atacağım. Teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı