TYT için bu yaz ne yapılmalı?

omi

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, öncelikle ben dil öğrencisiyim, bu yıl 11. sınıf bitti ve 12'ye geçeceğim. YDT denemelerinde 70-75 arası net yapıyorum fakat TYT matematiğe vb. çalışmam lazım. Matematik netlerimi arttırmam lazım ve bu yaz o yönde matematik için temel atmak istiyorum. Hangi kitaptan başlamalıyım ve nasıl çalışmalıyım?

Geometri bence en kolay net arttırılan yer. Benim gördüğüm kadarıyla TYT'de geometride çok çetrefilli soru sormuyorlar. Sadece çalıştıkça gelişen bir şey. Uzun dönemde nete dönüşüyor.

TYT konularını yazın halledersen dönem içinde fazlasıyla rahat edersin. Benim geometri özelinde tavsiyem ya Eyüp B vdksını al ya da Kenan Kara vddsini alıp bitirmen olur.

TYT matematik için ise Eyüp B'nin 3D TYT vdd anlatımını bitirmenin konu anlatımı bakımından yeterli olacağını düşünüyorum. Üzerine 345 çözersen yeterdir, denemeye geçersin.

Fen konuları adına Altuğ Güneş ve Alaittin Güneş hocamızı tavsiye ederim. Biyoloji için Dr.Biyoloji iyidir, Selin hoca iyidir.

TYT Matematik ve TYT Türkçeden 80 soru geliyor, bunun 45-55 soruluk kısmı beleş net. Buraları toplamak ve buralardan hiç net kaçırmamak gerek. Bunun içinde sağlam bir temel atman gerek.

TYT Türkçe için ilk zamanlarda paragraf sorusu çözmen gerek. Gidip Hız ve Renk, paragrafın Ritmi veya Sıfır Risk gibi bir paragraf soru bankası alıp derse başlarken 20-30 tane çözmen gerek.

TYT Matematik için ise temelin yoksa Bıyıklı Matematik temel atma kampını yalayıp yutman gerek. Sonra da matematiğin ilacı gibi temel kaynaktan temizlemen gerek. İlk ay için bunları yapsan yeterli.

Türkçeden paragrafı, matematikten de ilk 12 konuyu halledersen problem ve dil bilgisi çalışmalarına başlamalısın. Geometri de atmalısın yanına. Eğer günün tamamını derse ayırabilecek vaktin varsa, eğer hedefin yüksekse ayırmalısın, fen derslerine de çalışabilirsin. Tavsiyem kimya olur, çok basit ve zevklidir.

Geometri bence en kolay net arttırılan yer. Benim gördüğüm kadarıyla TYT'de geometride çok çetrefilli soru sormuyorlar. Sadece çalıştıkça gelişen bir şey. Uzun dönemde nete dönüşüyor.
tamamdır teşekkürler büyük ihtimal sona bırakırım geometriyi.

TYT konularını yazın halledersen dönem içinde fazlasıyla rahat edersin. Benim geometri özelinde tavsiyem ya Eyüp b vdksını al ya da kenan kara vddsini alıp bitirmen olur.

TYT matematik için ise Eyüp B'nin 3D TYT vdd anlatımını bitirmenin konu anlatımı bakımından yeterli olacağını düşünüyorum. Üzerine 345 çözersen yeterdir, denemeye geçersin.

Fen konuları adına altuğ güneş ve alaittin güneş hocamızı tavsiye ederim. Biyoloji için dr. Biyoloji iyidir, selin hoca iyidir.

Tamamdır sağ olun peki matematiğim pek iyi diyemem ilk kitap olarak temel atmak için öneriniz ne olur?

TYT matematik ve TYT Türkçeden 80 soru geliyor, bunun 45-55 soruluk kısmı beleş net. Buraları toplamak ve buralardan hiç net kaçırmamak gerek. Bunun içinde sağlam bir temel atman gerek.

TYT Türkçe için ilk zamanlarda paragraf sorusu çözmen gerek. Gidip hız ve renk, paragrafın ritmi veya sıfır risk gibi bir paragraf soru bankası alıp derse başlarken 20-30 tane çözmen gerek.

TYT matematik için ise temelin yoksa bıyıklı matematik temel atma kampını yalayıp yutman gerek. Sonra da matematiğin ilacı gibi temel kaynaktan temizlemen gerek. İlk ay için bunları yapsan yeterli.

Türkçeden paragrafı, matematikten de ilk 12 konuyu halledersen problem ve dil bilgisi çalışmalarına başlamalısın. Geometri de atmalısın yanına. Eğer günün tamamını derse ayırabilecek vaktin varsa, eğer hedefin yüksekse ayırmalısın, fen derslerine de çalışabilirsin. Tavsiyem kimya olur, çok basit ve zevklidirt.

Tamamdır sağ olun öneriniz için kesinlikle bakacağım kitaplara o soruları kaçırmamam lazım.

@omi 345 yeni kitap çıkartmıştı sıfırdan matematik diye, göz atabilirsin.

Tamamdır teşekkürler.

TYT matematik ve TYT Türkçeden 80 soru geliyor, bunun 45-55 soruluk kısmı beleş net. Buraları toplamak ve buralardan hiç net kaçırmamak gerek. Bunun içinde sağlam bir temel atman gerek.

TYT Türkçe için ilk zamanlarda paragraf sorusu çözmen gerek. Gidip hız ve renk, paragrafın ritmi veya sıfır risk gibi bir paragraf soru bankası alıp derse başlarken 20-30 tane çözmen gerek.

TYT matematik için ise temelin yoksa bıyıklı matematik temel atma kampını yalayıp yutman gerek. Sonra da matematiğin ilacı gibi temel kaynaktan temizlemen gerek. İlk ay için bunları yapsan yeterli.

Türkçeden paragrafı, matematikten de ilk 12 konuyu halledersen problem ve dil bilgisi çalışmalarına başlamalısın. Geometri de atmalısın yanına. Eğer günün tamamını derse ayırabilecek vaktin varsa, eğer hedefin yüksekse ayırmalısın, fen derslerine de çalışabilirsin. Tavsiyem kimya olur, çok basit ve zevklidir.

Hocam sizin dediğiniz 10 günde matematik temel atma değil mi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı