Youtubeden izle,gereksiz para diyenleri anlamıyorum bu hayatınızı belirleyeceğiniz bi sınav.Ailenden dershaneye gitmek için para isteyebilirsin doping hafızadan iyidir.
YouTube'dan izle, gereksiz para diyenleri anlamıyorum bu hayatınızı belirleyeceğiniz bir sınav. Ailenden dershaneye gitmek için para isteyebilirsin Doping Hafıza'dan iyidir.
Merhaba, bu sene sınava gireceğim, ancak dört yıllık bir bölüm düşünmüyorum. İki yıllık bilgisayar programcılığı bölümünü düşünmüyorum. TYT için Doping Hafıza alınır mı?
Alınmaz zaman harcamayın. TYT için hiçbir şey alınmaz bence.Tyt Sadece kendi test çözmenizden ibaret ve YouTube'deki kaynaklar kat kat kaliteli, kanal ve kaynak önerisi için konu açarsanız önerebilirim.
Youtubeden izle,gereksiz para diyenleri anlamıyorum bu hayatınızı belirleyeceğiniz bi sınav.Ailenden dershaneye gitmek için para isteyebilirsin doping hafızadan iyidir.