TYT için Doping Hafıza alınır mı?

Youtubeden izle,gereksiz para diyenleri anlamıyorum bu hayatınızı belirleyeceğiniz bi sınav.Ailenden dershaneye gitmek için para isteyebilirsin doping hafızadan iyidir.

Merhaba, bu sene sınava gireceğim, ancak dört yıllık bir bölüm düşünmüyorum. İki yıllık bilgisayar programcılığı bölümünü düşünmüyorum. TYT için Doping Hafıza alınır mı?

Alınmaz zaman harcamayın. TYT için hiçbir şey alınmaz bence.Tyt Sadece kendi test çözmenizden ibaret ve YouTube'deki kaynaklar kat kat kaliteli, kanal ve kaynak önerisi için konu açarsanız önerebilirim.

Youtubeden izle,gereksiz para diyenleri anlamıyorum bu hayatınızı belirleyeceğiniz bi sınav.Ailenden dershaneye gitmek için para isteyebilirsin doping hafızadan iyidir.
Dershanede boş olay sadece pahallı olması değil, hem pahallı bomboş olmasıdır.

Daha önce dershaneye gitmiştim, hiç memnun kalmadım. Zaten 2 yıllık bir bölüm düşündüğüm için dershane bana mantıklı gelmiyor.

100k dershane parası olsa insanların Doping Hafıza almayı düşünürler mi? Düşüncesiz, gereksiz ve bomboş bir yorum.

30kya TYT YDT hafta ici hafta sonu olan dershaneye gidiyorum her hafta rehberlik dersleri oluyor 150k falan deseydin keşke.

Daha önce dershaneye gitmiştim, hiç memnun kalmadım. Zaten 2 yıllık bir bölüm düşündüğüm için dershane bana mantıklı gelmiyor.
2 Yıllık üniversitesiye gitmek neden istiyosun

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı