TYT için İlyas hoca vs Mustafa hoca

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İŞLEMCİ: 11. nesil İNTEL Core i5
RAM: 16gb DDR4
EKRAN KARTI: RTX3050 Tİ
ASUS TUF GAMİNG F15
Meslek
öğrenci
Sıfır birisi için TYT matematikte sizce İlyas Güneş'in bu kampımı daha iyi yoksa Mustafa hocanın bu kampımı daha iyi? Mustafa hocanın kampı neden çok kısa?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sıfır birisi için TYT matematikte sizce ilyas güneş'in bu kampımı daha iyi yoksa Mustafa hocanın bu kampımı daha iyi? Mustafa hocanın kampı neden çok kısa?

Bu ikisi TYT matematiğin babalarıdır bunlara göz atmanı öneririm.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu ikisi TYT matematiğin babalarıdır bunlara göz atmanı öneririm.

Hocam matematikte sıfırım. Eyüpb ileri seviye deniyor. Mert hocayı da pek anlamadım.

Sıfır birisi için TYT matematikte sizce İlyas Güneş'in bu kampımı daha iyi yoksa Mustafa hocanın bu kampımı daha iyi? Mustafa hocanın kampı neden çok kısa?
Attığın linkte Mustafa hocanın kampında fonksiyon - pkob eksik

Matematikte sıfır isen Bıyıklı Matematiğin kampını öneririm.

Attığın linkte Mustafa hocanın kampında fonksiyon - pkob eksik.

Matematikte sıfır isen bıyıklı matematiğin kampını öneririm.

Hocam bıyıklı matematiğin kampındaki videolar çok uzun geldi çok sıkar beni.

Buna bakabilirsin süresi daha kısa ama video sayısı fazla soru çözüm videolarını atlayıp kendin çözebilirsin. Ben tam sıfır olmadığım için bu seriyi izlemedim ama Mert hoca iyi anlatır.

Bıyıklı matematiğin ve matematiğin güler yüzü kampı nasıldır?
Matematiğin Güler Yüzü Kampını tamamlamadı ve yorumlara göre eski çektiği videoları yüklüyormuş. Matematiğin Güler Yüzü’nden unuttuğun konuları tekrar amaçlı takip edebilirsin. 9 dakikada fonksiyonlar, 20 dakikada problemler gibi videoları var. Bunlardan faydalanabilirsin.

Bıyıklı Matematik ise kampın yarısını yeni çekmiş, diğer yarısı ise geçen seneki videolardan. Gerçi konular aynı, çok fark etmez diyorsan izleyebilirsin. Ben mezuna kaldığım için geçen sene Bıyıklı Matematik'i izlemiştim, bu sene ise Mert Hoca’yı takip ettim. Bana göre, Mert Hoca’nın anlatımı daha akıcı ve dinlerken sıkılmıyorsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı