TYT fen için hoca önerisi

Biyolojiyi çok az hatırlıyorum sadece kalıtım onu da doğru dürüst yapamıyorum.
Dediğiniz gibiyse biyolojide benim için betül hoca ve biosem daha uygun olucaktır.
Betül hocayı çok bilmiyorum ben izlememiştim o hocadan yorum yapamıyorum ama. Çok az hatırlıyorum diyorsun biosemle üstüne çok rahat bütün bilgiler eklenerek çok hızlı net artırabilirsiniz kalıtım konusunda size katılıyorum bende düzgün çözemiyordum.

Betül hocayı çok bilmiyorum ben izlememiştim o hocadan yorum yapamıyorum ama. Çok az hatırlıyorum diyorsun biosemle üstüne çok rahat bütün bilgiler eklenerek çok hızlı net artırabilirsiniz kalıtım konusunda size katılıyorum bende düzgün çözemiyordum.
Betül hocanın son ayt tekrar videosunu izlemiştim ve hoşuma gitmişti.
Sanırım onunla ilerleyeceğim ama önce biraz videolarına göz gezdireyim tabi ki.

Ferrumun anlatımı gayet beğenmiştim, sadece sıfır olmam sorun çıkarır mı diye düşünüyordum ki madem çıkarmayacak ferrumdan devam ederim.

Kimya için ferrum izleyebilir miyim? Meschmey kimyanın anlatım tarzını bazen sevemiyorum.
Ferrumun sohbetle karışık anlatım tarzını bayağı sevmiştim.

Kimya için orbital biyoloji için biyotik fizik içinse elimde aktif ve ekstrem var.

Evet sevdiyseniz izleyebilirsiniz. Elinizdeki kaynaklar çok kaliteli kaynaklar.

Sıfırsanız iyice temelinden alan hocaları söyleyeyim.

Biyoloji: Betül biyoloji, biosem.
Kimya: Görkem şahin videoları uzun ama o yüzden temelden anlatıyor zaten iyidir.
Fizik: Özcan aykın, altuğ güneş ikisi de çok sağlam bir bakmanızı öneririm anlamazsanız VIP fizik bakabilirsiniz biraz daha uzun ama daha temelden alıyor.

Yine de aslında hocaya bağlı bir şey değil bu yani her hoca zaten konunun belli yerlerini verir sadece kimisi iyice detayına inip açıklar kimisi direk söyleyip geçer o yüzden aklınızda beğendiğiniz anladığınız hocalarınız varsa direk onlardan devam edin.

Sıfırsanız iyice temelinden alan hocaları söyleyeyim.

Biyoloji: Betül biyoloji, biosem.
Kimya: Görkem şahin videoları uzun ama o yüzden temelden anlatıyor zaten iyidir.
Fizik: Özcan aykın, altuğ güneş ikisi de çok sağlam bir bakmanızı öneririm anlamazsanız VIP fizik bakabilirsiniz biraz daha uzun ama daha temelden alıyor.

Yine de aslında hocaya bağlı bir şey değil bu yani her hoca zaten konunun belli yerlerini verir sadece kimisi iyice detayına inip açıklar kimisi direk söyleyip geçer o yüzden aklınızda beğendiğiniz anladığınız hocalarınız varsa direk onlardan devam edin.
Ferrumdan anlıyorum ama sanki biraz konuyu biliyormuşuz da tekrar videosuymuş gibi anlatıyor gibi gelmişti emin olamadım bir tek onda kararsız kaldım, iler ki videolarında acaba sorun yaşar mıyım diye düşünmüyor değilim.

İzleyeceğim hocalara göre vdd alacağımda belli bir süre sonra anlamayacağım bir hocanın kitabına boşa para vermek istemiyorum.

Ferrumdan anlıyorum ama sanki biraz konuyu biliyormuşuz da tekrar videosuymuş gibi anlatıyor gibi gelmişti emin olamadım bir tek onda kararsız kaldım, iler ki videolarında acaba sorun yaşar mıyım diye düşünmüyor değilim.

İzleyeceğim hocalara göre vdd alacağım da içinde belli bir süre sonra anlamayacağım bir hocanın kitabına boşa para vermek istemiyorum.

Endişeniz varsa başka bir hocadan deneyin hocam onda iyi olursa direk ona geçersiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı