TYT için kaynak önerisi

TDSDoctor

Kilopat
Daha fazla  
Hocalara geldik sayfasından konuları dinliyorum ve bugün karekök TYT soru bankası aldım ancak çözemedim. Yanlış kaynaktan mı çözüyorum yoksa yanlış sayfadan mı dinliyorum?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dinledikten sonra tak diye hepsini çözeceksin diye bir şey yok zaten. Zamanla olan bir şey bu dostum :) Derslere yeni başladıysan eğer önce dinleyip not al, sonra kolay kaynaktan sorular çözmeye başla. Bir de Karekök'ün hangi kitabını çözüyorsun bilmiyorum ama kaynakları genelde orta/üst seviye olur. Daha kolay kaynak ile başlamanı öneririm. Mesela 345 TYT Matematik kitabını önerebilirim.

Kanal olarak da Hocalara geldik değil de Benim Hocam kanalından İlyas Güneş'i tavsiye ederim. Hem klasik hem de yeni nesil soruları harmanlayıp soru çözüyor. Dersleri de gayet uzun oluyor. Daha iyi verim alırsın diye düşünüyorum.

Dinledikten sonra tak diye hepsini çözeceksin diye bir şey yok zaten. Zamanla olan bir şey bu dostum :) derslere yeni başladıysan eğer önce dinleyip not al, sonra kolay kaynaktan sorular çözmeye başla. Bir de karekök'ün hangi kitabını çözüyorsun bilmiyorum ama kaynakları genelde orta/üst seviye olur. Daha kolay kaynak ile başlamanı öneririm. Mesela 345 TYT matematik kitabını önerebilirim.

Kanal olarak da hocalara geldik değil de benim hocam kanalından ilyas güneş'i tavsiye ederim. Hem klasik hem de yeni nesil soruları harmanlayıp soru çözüyor. Dersleri de gayet uzun oluyor. Daha iyi verim alırsın diye düşünüyorum.

Peki diğer kitap ve hocalar olarak neyi tavsiye edersiniz?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı