Başarılar hocam.Dostum ders ders çalışıyorum.
günde en az 10 saat çalışıyorum 11 12 kadar çıkıyor uykuyu pek sevmediğim için buu konuda biraz şanslıyım
Başarılar hocam.Dostum ders ders çalışıyorum.
günde en az 10 saat çalışıyorum 11 12 kadar çıkıyor uykuyu pek sevmediğim için buu konuda biraz şanslıyım
İyi gibi bakalım. Soru bankasında(345) zorlanıyorum ama yapacak bir şey yok.
Sen nasıl bir düzen oluşturdun TYT için?
3 günde Türkçeyi bitirdim yarın matematiğe çalışacağım mat 9 günde bitiriyorum ders ders çalışmak daha verimli geliyor bana kafanı tek derse veriyorsun adapte oldu mu keyifli geçiyor.
net hesaplaması yaptım 70 tyt 35 ayt fazlasıyla yetiyor türkçeden denemye girdim 22 net yaptım sınava kadar iki güne bir deneme çözsem 30 bulayım yetiyorBaşarılar hocam.
Net hesaplaması yaptım 70 TYT 35 AYT fazlasıyla yetiyor türkçeden denemye girdim 22 net yaptım sınava kadar iki güne bir deneme çözsem 30 bulayım yetiyor
valla dostum çok tavsiye ederim dedğim gibi kafanı tek derse harcıyorsun ben çok verim alıyorum istersen oynatma listesi atabilirim biyoloji 2 günde kimya 1 günde fizik 3 günde bitiyorBir günde 5 derse çalışmak yerine gün koyup tek tek bitiriyorsun anladığım kadarıyla. Ben de böyle yapmayı düşünüyorum aslında.
Ohoo ben daha TYT'den 20 bile yapmıyorumdurAYT zaten yok.
Vallahi dostum çok tavsiye ederim dedğim gibi kafanı tek derse harcıyorsun ben çok verim alıyorum istersen oynatma listesi atabilirim biyoloji 2 günde kimya 1 günde fizik 3 günde bitiyor.
Dostum 3 günü ayır.
Dikkatlice izle notunu al video bittikten sonra notlarını tekrarla soru çöz emin ol Full çekersin.
Sayılsalcı mısın ? Geçen sene 50 tyt yaptım ayt de 10,50 biyoloji , 2 fizik ,1 kimya 8 mat yaptım 310 k geldi. 270 k ya 2 ayda girersin hele eşit ağırlıksa havada karada girersin.Çok teşekkür ederim. Şu anda türkçenin matematiği kanalında paragraf kampını izliyorum kamp bitince verim alamazsam attığından devam edeceğim zaten izlediğim kampın süresi çok kısa hemen biter. Bir de kimyadan görkem şahin izliyorum fizikten altuğ güneş biyorda ise onbilim veya betül izleyeceğim. Sen ne tavsiye edersin? Bir de sayısal hesaplamalı sorular oluyor fizikte soru bankasında onlara zaman ayırmalı mıyım? Eğer fen içinde tavsiye ettiğin bir liste varsa çok iyi olur.
Sayılsalcı mısın? Geçen sene 50 TYT yaptım AYT de 10,50 biyoloji, 2 fizik, 1 kimya 8 mat yaptım 310 k geldi. 270 k ya 2 ayda girersin hele eşit ağırlıksa havada karada girersin.
çok iyi, OBP'en kaçtı ?Sayılsalcı mısın ? Geçen sene 50 tyt yaptım ayt de 10,50 biyoloji , 2 fizik ,1 kimya 8 mat yaptım 310 k geldi. 270 k ya 2 ayda girersin hele eşit ağırlıksa havada karada girersin.
3 ay var yapılır, paragraf ve problemlere iyi çalışırsan 30 40 net oradan geliyor zaten 50 net yapılır yani.Hocam TYT de 50 yapayım yeter AYT çok zor yetişmez. Evet sayısal bölüm istiyorum ve artık mümkün değil bu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.