TYT İçin YouTube Ders Kanalı Önerisi

whywouldnt?

Hectopat
Yer
Linkin Park
Arkadaşlar deshaneye gitmiyorum o yüzden çok masrafım olmuyor. İnternetten konuları satın alıp dinliyorum genelde bence daha yararlı.

Fizikte Ertan Sinan Şahin hocamızı dinliyorum ve cidden anlıyorum.
Matematikte Behzat Rasuli düşünüyorum sizce nasıl? Kaf 1-2-3-4'de konu anlatım var mı? TYT Paketi var mı biliyorsanız yardımcı olursanız sevinirim ve diğer dersler içinde öğretmen önerisinde bulunursanız çok iyi olur :)
Bol çalışmalar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar deshaneye gitmiyorum o yüzden çok masrafım olmuyor. İnternetten konuları satın alıp dinliyorum genelde bence daha yararlı.

Fizikte Ertan Sinan Şahin hocamızı dinliyorum ve cidden anlıyorum.
Matematikte Behzat Rasuli düşünüyorum sizce nasıl? Kaf 1-2-3-4'de konu anlatım var mı? TYT Paketi var mı biliyorsanız yardımcı olursanız sevinirim ve diğer dersler içinde öğretmen önerisinde bulunursanız çok iyi olur :)
Bol çalışmalar.
Benim Hocam

merhaba. YKS yolunda başarılar değerli arkadaşlar. Allah emeklerinizin karşılığını versin inşalah. YKS TYT AYT sayısal kimya ile ilgilenenler için yeni açılan bir youtube kanalı tantıtımı yapacağım. ismi kimyabu. diğer kanallardan farkı var. farkını bakınca görürsünüz zaten. emek çekilmiş uğraşılmış. kanalın ismi 'kimyabu'. yeni bir kanal

Bu linki:

Nu da kanalın açıklaması:

Kanalımız TYT AYT ve Lise Kimyayı:
*seçme sorularla,
* özgün anlatımlarla,
* deneylerle,
*modellerle,
*belgesellerle,
*şarkılarla
daha kalıcı şekilde öğrenmeyi amaçlıyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı