TYT için zaman yeter mi?

meteçolaak15

Yoctopat
Daha fazla  
Yaklaşık 3 ay önce ablamla kardeşimi trafik kazasında kaybettim, o zamandan beridir ders çalışmıyorum bundan dolayı da hedefim sadece 2 yıllık. Linkte bıraktığım bölümü okumak istiyorum, bir tanıdığımın fabrikasına işe gireceğim. Sizce 2 ayda bu bölüme girebilir miyim? Bu arada OBP puanım düşük netlerim ise şu şekilde.
Türkçe: 20-25 arası.
Sosyal: 13.
Mat: 12.
Fen: 2

Öncelikle geçmiş olsun hocam kalan sürede yapılabilir bir hedefiniz var önerim fenden kesin gelen ve sayısal ağırlıklı olmayan bölümleri çalışmanız sosyal fena değil denemeler ile devam edin mat ve Türkçe içinde branş denemeleri ile devam edin derim.

Öncelikle geçmiş olsun hocam kalan sürede yapılabilir bir hedefiniz var önerim fenden kesin gelen ve sayısal ağırlıklı olmayan bölümleri çalışmanız sosyal fena değil denemeler ile devam edin mat ve Türkçe içinde branş denemeleri ile devam edin derim.

Anladım hocam dediğiniz gibi devam edeceğim. Sosyalde 15-16 net hedefliyorum. Normalde bu arada Türkçede daha fazla netim oluyordu, 25'ten aşarı düşmedi fakat dediğim gibi aylar sonra ilk denememdi bu. Matematikte ise genelde 10-15 arası yapıyorum yapabilirsem 20 civarına çıkartmaya çalışacağım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı