TYT ilk 100 bin için ne yapmalı?

RK800

Decapat
"Ders çalış" diye başlamayın kimse gülmez
Kitap, teknik, kanal, hoca, deneme, ders programı vs. önerileriniz varsa yazmaktan çekinmeyin

1. Deneme deneme deneme.
2. Anlamadığın konuların üzerine git, netinin zaten yüksek olduğu branşlarda net arttırmakta ısrar etme (yani Türkçeden 35 net yapıyorsan 40 yapmak için uğraşma, 20 net yaptığın matematikten çalış).
3. Youtube'ta güzel hocalar var onları keşfet. Bana mesela Matematiğin Güler Yüzü iyi gelmişti.

Ne bekliyorsun ki hocam? Kimsenin bilmediği gizli bir taktik mi verelim. Bu işin tek yolu çalışmak.
Yok bende çok birşey beklemiyorum da yanlış çalışma stili örneğin saçma kaynaklar ve kanallar zaman çalıyor.
Yani düz çalışmakla olsaydı ben geçen sene de yapardım(mezunluğumu vuruyorum yüzüme)

Özellikle matematik için 30 net hedefim var ama hani dil gibi değil teknik kitaplar falan yardımcı olur mu?

Hocam bu arada neden TYT 100 bin hedefiniz? En yüksek puanlı TYT ile alan bölüm bile 76 binle alıyor, sonraki bölüm 109 binle alıyor.

Hocam öncelikle ders ders seviyelerinizi belirleyin. Ona göre kaynaklar ile başlayın. (0 iseniz kalan sürede iyi bir bölüm imkansıza yakın) Kanal önerisi hakkında sosyalde birsürü konu mevcut ama tabiki kanallar bence kişiden kişiye değişir. Çünkü kimisi A kanalından anlar kimisi B. Bu çalışma devam ederken de deneme olmaya özen gösterin. Şehrinizdekş dershanelerle görüşün. Sadece denemelerine gitmek için kayıt yaptırabiliyorsunuz. Mümkünse kaliteli yayın yapanları tercih edin.

Hocam bu arada neden TYT 100 bin hedefiniz? En yüksek puanlı TYT ile alan bölüm bile 76 binle alıyor, sonraki bölüm 109 binle alıyor.
Yabancı dilden gideceğim için tyt yi boostlayayım diyorum ama anladığım kadarıyla tyt sıralamalarından habersizim ilk 10k ya(ydt için ) kaç k tyt oluyor zahmet etmedim bakayım.
belki siz söylersiniz

Reddit'te 5,3k yapan birisinin yazdığı iki yorumu atıyorum, belki işinize yarar:
Sadece yazım hatası ve biçim düzenlemesi yaptım, ayrıca ikinci alıntıya önceki yorumdaki soruları ekledim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…