Ben 70 TYT 69 YDT neti yapıp 9,9k'ya girmiştimYabancı dilden gideceğim için tyt yi boostlayayım diyorum ama anladığım kadarıyla tyt sıralamalarından habersizim ilk 10k ya(ydt için ) kaç k tyt oluyor zahmet etmedim bakayım.
belki siz söylersiniz![]()
Ben 70 TYT 69 YDT neti yapıp 9,9k'ya girmiştimYabancı dilden gideceğim için tyt yi boostlayayım diyorum ama anladığım kadarıyla tyt sıralamalarından habersizim ilk 10k ya(ydt için ) kaç k tyt oluyor zahmet etmedim bakayım.
belki siz söylersiniz![]()
Hocam çook sağolun işime yarar gibi(en azından matematikReddit'te 5,3k yapan birisinin yazdığı iki yorumu atıyorum, belki işinize yarar:
Sadece yazım hatası ve biçim düzenlemesi yaptım, ayrıca ikinci alıntıya önceki yorumdaki soruları ekledim.
Hangi yıl hocam bu(kıskandım yaa)Ben 70 TYT 69 YDT neti yapıp 9,9k'ya girmiştim![]()
Aman, YKS sürecindeyseniz fazladan bir sosyal medya uygulaması daha eklemeyin hayatınıza. İsterseniz var olanları da çıkarabilirsiniz.Hocam çook sağolun işime yarar gibi(en azından matematik)
Birde ben reddit kullanayım diyorum ya djdkdkxk
Doğru söylüyorsunuz çok yok bende zaten gerçi ama yine deAman, YKS sürecindeyseniz fazladan bir sosyal medya uygulaması daha eklemeyin hayatınıza. İsterseniz var olanları da çıkarabilirsiniz.
YKS 2023 hocam. Eşit ağırlıkçıyım bu arada, baktım belediye ücretleri karşılıyor öylesine YDT'ye gireyim dedimHangi yıl hocam bu(kıskandım yaa)
Sen git tüm yılını harca ea cı ezip geçsin.YKS 2023 hocam. Eşit ağırlıkçıyım bu arada, baktım belediye ücretleri karşılıyor öylesine YDT'ye gireyim dedim![]()
Sen git tüm yılını harca ea cı ezip geçsin.
Üzüldüm şimdi(ben 20k da idim)
Hangi ünidesiniz hocam
Ve tyt 80 net demem beni 4k ya sokar mı?
Ayrıca ben 69 YDT ama 42 TYT yapmıştım.
86.7 obp hocamPAÜdeyim hocam eşit ağırlıktan tercih yaptım. TYT 80 net olursa güzel olur ama OBP kaçtı hocam? Bu arada bunun gibi senaryolar için Vepuan sıralama hesaplama sitesinden yararlanabilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.