TYT kaç ayda biter?

598298

Decapat
Merhaba dostlar, polislik için ortalama 50-55 arası TYT neti gerekiyormuş. Bu netleri kaç ayda alırım şimdiden başlarsam günde 4-5 saat çalışma imkanım var? Konular hakkında da pek bir bilgim yok.

50-55 net aralığı basit bir hedef günlük 4-5 saat çalışma ile sadece tyt çalışacaksan sınava kadar 80-90 net aralığını bile zorlarsın. Lakin tyt çalışırken sürekli konu bakmak yerine konuyu öğrendikten sonra mümkün olduğu kadar soru çözmen iyi olur.

Merhaba dostlar, polislik için ortalama 50-55 arası TYT neti gerekiyormuş. Bu netleri kaç ayda alırım şimdiden başlarsam günde 4-5 saat çalışma imkanım var? Konular hakkında da pek bir bilgim yok.

4 - 5 saatlik çalışma ile en kötü 70 neti görürsün sınava kadar. Şu an bile hiç çalışmadan çok ufak bir temel ile girsen 25 30 net yaparsın diye düşünüyorum.

Nasıl hocam peki bu yani nasıl oluyor?

Şöyle açıklayım hocam ben meslek lisesi mezunuyum 12. sınıfta stajdan geç saatlere çıkmamdan ötürü ne adamakıllı ders çalışıyordum ne de sınava hazırlanabiliyordum haftada 2 gün okuldaydım hafta sonu ise farklı bir iş derken hiçbir şeye vakit kalmıyordu o yüzden netler berbat sonucun böyle olacağını hiç bilmiyordum hep mezuna hep mezuna diye diye elde avuçta bir şey kalmadı bu yüzden.

Anladığım kadarıyla 10 - 15 neti de şansa yapıyorsun. Direkt sıfırdan başlaman lazım. Sağlam çalışırsan TYT 2 aylık iş.

2 aylık diyorsun da hocam nerede görsem bugünden sonra yetişmez gibi şeyler söylüyorlar. Oluru ne kafam allak bullak oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…