TYT kaç ayda biter?

İnan bana sınav son 3 ayda kazanılıyor. İlk senemde dönem başı çalışıp gittikçe azaltmıştım sonra o sene mezuna bırakmak zorunda kaldım. Geçen sene çalışırken ise yavaş başlayıp özellikle son 3 ayda arttırarak çok güzel bir derece yaptım. Arkadaşlarımın bazıları son aylarda derslerden bıkıp çalışmayı azalttılar ve istedikleri sonucu elde edemediler. Yani sorular ile aklınızı karıştırmaktansa çalışmaya başlayın çünkü o soruların bir sonu yok.

Çok teşekkür ederim hocam ve bir sorum daha bu MEB ogm materyal konu özetleri işe yararmı

Çok teşekkür ederim hocam ve bir sorum daha bu MEB ogm materyal konu özetleri işe yararmı
Ben kullanmadığım için bilemiyorum ama her türlü işinize yarar diye düşünüyorum bir de şunu diyeyim bu saatten sonra tyt ağurlıklı çalışarak hata etme tüm ağırlığı ayt ver ve konularını bitirip denee çöz. Tyt'yi ise bence deneme çözerek ve analiz yaparak ilerletebilirsin. Çok eksik olduğun konulara bak sadece çünkü zaman kısıtlı ve verimli kullanmak lazım.

Ben kullanmadığım için bilemiyorum ama her türlü işinize yarar diye düşünüyorum bir de şunu diyeyim bu saatten sonra TYT ağurlıklı çalışarak hata etme tüm ağırlığı AYT ver ve konularını bitirip denee çöz. TYT'yi ise bence deneme çözerek ve analiz yaparak ilerletebilirsin. Çok eksik olduğun konulara bak sadece çünkü zaman kısıtlı ve verimli kullanmak lazım.

Hocam AYT ile işim yok sadece TYT gireceğim.

Hocam ben yine affedersin aptallık yaptım dediğişn gibi 3.5 ayda yetişir diye diye kendimi avuttum bu saatten sonra yetiştirebilir miyim?
Hocam TYT'de 55 yapmak ekstrem bir durum değil konuları bitirdiğiniz gibi direkt 50 ile başlarsınız zaten. Şuandan itibaren güzel bir çalışma ile sanıyorum ki 4 aylık süreçte 80 yapabilirsiniz.

Hocam TYT'de 55 yapmak ekstrem bir durum değil konuları bitirdiğiniz gibi direkt 50 ile başlarsınız zaten. Şuandan itibaren güzel bir çalışma ile sanıyorum ki 4 aylık süreçte 80 yapabilirsiniz.
Ama TYT zaman ister 1-2 ay daha boş geçersen tren kaçar söyleyeyim.

Hocam TYT'de 55 yapmak ekstrem bir durum değil konuları bitirdiğiniz gibi direkt 50 ile başlarsınız zaten. Şu andan itibaren güzel bir çalışma ile sanıyorum ki 4 aylık süreçte 80 yapabilirsiniz.

Teşekkür ederim hocam kandilin mübarek olsun.

Hocam TYT'de 55 yapmak ekstrem bir durum değil konuları bitirdiğiniz gibi direkt 50 ile başlarsınız zaten. Şu andan itibaren güzel bir çalışma ile sanıyorum ki 4 aylık süreçte 80 yapabilirsiniz.

Yok hocam dersimi aldım istesem de ertelemem bu saatten sonra.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı