Malum yaz tatiline giriyoruz 11. sınıf bitti ve TYT'yi bitirmek istiyorum. Matematik ve fen altyapım yok denecek kadar az. Hangi kanalları önerirsiniz ve nasıl çalışmalıyım?
Son düzenleme:
Eyüp B. çok mu zorlar acaba? Bazı kişilerin Mert Hoca'nın son kitabına vesaire kötü demiş tam emin olamadım.Matematik mert hocaya veya ilyas güneşe (benim hocam) bakabilirsin.
Biyoloji dr biyoloji tamamen 0 isen betül biyoloji.
Kimya görkem şahin.
Fizik Özcan aykın veya altuğ güneş ama anlamıyorum dersen VIP fizik daha temelden alır.
Eyüp b. Çok mu zorlar acaba? Bazı kişilerin mert Hoca'nın son kitabına vesaire kötü demiş tam emin olamadım.
Eğer 0 isen zorlanabilirsin. Bence birkaç hoca belirle ve hepsinden 1 2 video izle hangisiyle kafan uyuşursa ve daha iyi anlıyorsan onunla devam et. Herkes ... hocayı öneriyor onu izlemem lazım diyip yarım yamalar anlayıp izlersen vaktine yazık olur.Eyüp B. çok mu zorlar acaba? Bazı kişilerin Mert Hoca'nın son kitabına vesaire kötü demiş tam emin olamadım.
O zaman Mert Hoca ve Eyüp B'nin 1-2 videosunu izleyip kendim karar vereyim. Sağolun hocamEğer 0 isen zorlanabilirsin. Bence birkaç hoca belirle ve hepsinden 1 2 video izle hangisiyle kafan uyuşursa ve daha iyi anlıyorsan onunla devam et. Herkes ... hocayı öneriyor onu izlemem lazım diyip yarım yamalar anlayıp izlersen vaktine yazık olur.
Rica ederim. Bıyıklı matematiğe de bakabilirsiniz.O zaman Mert Hoca ve Eyüp B'nin 1-2 videosunu izleyip kendim karar vereyim. Sağolun hocam![]()
Eğer ufak tefek bir şeyler biliyorsanız veya hızlı öğrendiğinizi düşünüyorsanız 3D TYT VDD yi alıp 15 gün civarı bir sürede hüpletmenizi öneririm. Arkasından her TYT Fen dersi için hızlıca 1 er kaynak bitirip(konularıda dinleyerek tabii) en fazla 1 ayda feni halledebilirsiniz. Arkasından 3D TYT Matematik soru bankasını ben Orijinalden daha çok beğenmiştim tercih edebilirsiniz. Totalde 2.5 ay civarında bir sürede TYT Mat ve Fen bitmiş olur bu süreçten sonra kalan sürenizin tamamında hem fende hem matematikte ne kadar branş geçerse elinize çözün. Ben bu şekilde yaparak yazı 95-105 arası kapatmıştım şu an 115 civarındayım. En büyük önerim sakın ha sene sonuna kalitelileri bırakın diyenlere inanmayın ve ne kadar deneme bulursanız çözün sene sonu çok yüksek ihtimal AYT çalışmaktan bunlara vaktiniz kalmayacak.
Bu listeyi izleyip mi hüpletmemi öneriyorsunuz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.