TYT kampı önerisi

Gülyabani_285

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Meslek
Bilişim Öğrencisi
Başlıkta da dediğim gibi kimya, biyoloji kampı arıyorum, önerilerinizi bekliyorum. Hoca boş yapmasın yeter.

Son düzenleyen: Moderatör:
Başlıkta da dediğim gibi kimya, biyoloji kampı arıyorum, önerilerinizi bekliyorum. Hoca boş yapmasın yeter.

Kimya olarak meschemy kimya çok iyi hoca ya da görkem şahin samimi anlatımı ile eğlenceli bir hoca ama videoları birazcık uzun. Biyoloji olarak dr biyoloji ya da biyosemi tavsiye edebilirim müthiş hocalar. Fizikte net olarak Altuğ Güneş izle. Matematik için neredeyse her YouTube hocası iyi seviyene göre seçersin ben sınav senemde Mert Hocayı, Rehber Matematiği soru çözümü olarak Eyüp B.yi izledim. Edit: Yazının tamamını şimdi gördüm görkem şahin derslerde anı falan anlatıyor o yüzden meschemy kimyaya bak derim.

Kimya olarak meschemy kimya çok iyi hoca ya da görkem şahin samimi anlatımı ile eğlenceli bir hoca ama videoları birazcık uzun. Biyoloji olarak dr biyoloji ya da biyosemi tavsiye edebilirim müthiş hocalar. Fizikte net olarak altuğ güneş izle. Matematik için neredeyse her YouTube hocası iyi seviyene göre seçersin ben sınav senemde mert hocayı, rehber matematiği soru çözümü olarak Eyüp b. Yi izledim. Edit: Yazının tamamını şimdi gördüm görkem şahin derslerde anı falan anlatıyor o yüzden meschemy kimyaya bak derim.

Hocam bence Özcan aykin daha iyi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı