TYT kanal ve kamp önerisi

Matematik 1 bilgin olmadan AYT'de pek bir şey yapamazsın, kaldı ki 40 sorunun 40'ı da Geometri olmuyor zaten. 10 tanesi falan Geometri oluyor, seçmeden matematik 1 kısmına da çalışmak gerekiyor.

@333365 tavsiyeleriniz için sağ olun eylül ayı ile 11 oluyoruz 2024 hayırlısı olsun.

@Şükrü Ali Ögel meslek lisesi okuduğum için ben AYT tarihi, tarih kitaplarından, araştırarak ve bıa3 oyunundan öğrenmiştim. Tarih ile aranız iyiyse anlamadığınız konu için izlenebilir. En son müfredatta 2.dünya savaşına kadar konular vardı şimdi hangi konular var bilmiyorum.

Hocam 11 sınıfta normal 11 çalışacağım ama bu yaz kararlıyım en kötü 1 ay çalışacağım yani.

İnşallah istediğiniz hedefe ulaşabilirsiniz, rica ederim.

Hocam 11 sınıfta normal 11 çalışacağım ama bu yaz kararlıyım en kötü 1 ay çalışacağım yani.

Erkenden çalışın hocam. Eksiklerinizi kapatmaya başlayın. Sistem değişti eskisi gibi değil çünkü. YKS 2019 girdiğimde AYT Tarih bildiğim kadarıyla ders hiç çalışmamıştım ve edebiyat ise 11.sınıf aklımda kalan bilgim ile yapmıştım. Sözel 190 bin küsür sıralama yapmıştım. Önceden sadece 12.sınıfta çalışsan bile yeterliydi artık 9.sınıf tatilinden itibaren çalışmak gerekiyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı