TYT kaynak önerisi

Regalor

Decapat
TYT de tüm dersler için ayrı ayrı kaynak önerisi istiyorum her ders için konu çalışmalarım şu kanallardan olacak;
TYT Türkçe Aker Kartalın.
TYT matematik Mert hoca.
TYT kimya Görkem şahin.
TYT fizik Özcan Aykın.
TYT biyoloji Betül hoca.

TYT de tüm dersler için ayrı ayrı kaynak önerisi istiyorum her ders için konu çalışmalarım şu kanallardan olacak;
TYT Türkçe Aker Kartalın.
TYT matematik Mert hoca.
TYT kimya Görkem şahin.
TYT fizik Özcan Aykın.
TYT biyoloji Betül hoca.
Biyoloji'ye Biyotik al, onun dışındaki tüm derslere 345 tavsiye ederim. Kendini çok basite alıştırma 345 iyidir.

Arkadaşlar yazmayı unutmuşum da şöyle bir sorum var bu hocalar malum kamp serisi yapıyor ve diyor ki biz kitapdan gideceğiz onların kendi kitapları ile mesela mert hocayı izleyeceğim 70 günde TYT mat kampı var onun kitabını alarak mı ilerleyeyim yoksa mat harici 345 mı alayım direk ne yapayım?

Arkadaşlar yazmayı unutmuşum da şöyle bir sorum var bu hocalar malum kamp serisi yapıyor ve diyor ki biz kitapdan gideceğiz onların kendi kitapları ile mesela mert hocayı izleyeceğim 70 günde TYT mat kampı var onun kitabını alarak mı ilerleyeyim yoksa mat harici 345 mı alayım direk ne yapayım?
Hocaların soru bankalarını almayın, beğenmiyorum ben ve gereksiz para tuzağına çekiyorlar sizi. VDD kitaplarını alabilirsiniz (konu) ona lafım yok, öyle daha işlevli zaten, 345 soru bankası veya başka yayının soru bankası, muhakkak alın. Konuyu izledikten sonra izlediğiniz konu ile pekiştirme yapın, soruları çözün. 345 önce konuyu öğretmede sonra ustalaştırmada çok iyidir.

O halde biyoloji gibi not ağırlıklı dersler için konu kitaplarını alayım test de 345 alayım.
Dostum biyoloji için hocanın konu kitabını alma, para verme ona, git kendine kağıda not tut, hem aklında daha kalıcı olacak hem daha iyi not çıkaracaksın.

Matematik, Fizik, Kimya, Türkçe gibi dersler için hocanın konu kitabını alabilirsin.

Yayın olarakta Biyoloji için Biyotik önermiştim ben, öbür dersler için de 345. Bu yayınların soru bankalarını alabilirsin.

Dostum biyoloji için hocanın konu kitabını alma, para verme ona, git kendine kağıda not tut, hem aklında daha kalıcı olacak hem daha iyi not çıkaracaksın.

Matematik, fizik, kimya, Türkçe gibi dersler için hocanın konu kitabını alabilirsin.

Yayın olarak da biyoloji için biyotik önermiştim ben, öbür dersler için de 345. bu yayınların soru bankalarını alabilirsin.

Eyvallah hocam. Bir de evde suparanın ve binotun seti var hediye gelmişti. Onlar nasıl 345'i zaten alacağım ama bunlar işgörür mü biraz çözdüm de basitler.

345 Sadece Matematik ve Fizik için alınmalı geri kalan kısmı popülerliğinden dolayı ve çok şişirme fiyatlı olduğu için alınmaz.
TYT Biyoloji: Biyotik.
TYT Kimya: Orbital.
TYT Fizik: Hız ve Renk.
TYT Matematik: 345, Bilgi Sarmal.
TYT Türkçe: Bilgi Sarmal Paragraf ve Dil Bilgisi kitapları.
Hedef sıralaman kaç bin? AYT'ye girecek misin?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı