Hocam temel için zor olur mu orbital kimya sıfırdan alacağım konu anlatımı izleyip çözmeyi düşünüyorum.
Zor değil, aksine kolay. Daha da kolay bir şey istiyorsanız Miray alın.
Hocam temel için zor olur mu orbital kimya sıfırdan alacağım konu anlatımı izleyip çözmeyi düşünüyorum.
Tamam hocam orbital alacağım biyoloji için biyotik fizik şimdi almıcamda 345 nasıl.Zor değil, aksine kolay. Daha da kolay bir şey istiyorsanız miray alın.
Tamam hocam orbital alacağım biyoloji için biyotik fizik şimdi almıcamda 345 nasıl.
En mantıklısı hangisi olur elimde okyanuz fizik var.345 zor değil ama başlangıç için önermem. Mikroorijinal fizik TYT soru bankası çıkardı bu sene bende kullanıyorum, çok kaliteli güzel soruları var isterseniz onu alın.
Palme, ESŞ gibi yayınlara da bakın öncelikli olarak fizikte.
En mantıklısı hangisi olur elimde okyanuz fizik var.
Fende soru bankası hiç çözmesende olur. Deneme çöz oradan eksik olan konuların konu anlatımına tekrar tekrar çalış.
8 ay kaldı hocamgöz açıp kapayıncaya kadar geçer. Geometri matematik Türkçe gibi ana derslere fen sb sı için ayıracağı vakti harcasa daha iyi olur gibime geliyor. Fen sosyal denemelerle falan bir şekilde yükseliyor ama matematik geometri öyle değil.
Temelden almak istiyorsanız okyanus gayet iyidir, 40 seans serisi değil mi elinizdeki?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.