SuatAgaGGPRO
Kilopat
- Katılım
- 2 Mart 2019
- Mesajlar
- 55
Sizce TYT kimya son süre içerisinde biter mi ya da bitmez ise kesin çıkan konular hakkında sizlerden bilgi alabilir miyim? Kanal önerisi falan varsa da güzel olur kısa ve öz anlatan.
3-4 net çıkarabilirsin.Sizce TYT kimya son süre içerisinde biter mi ya da bitmez ise kesin çıkan konular hakkında sizlerden bilgi alabilir miyim? Kanal önerisi falan varsa da güzel olur kısa ve öz anlatan.
tamamdır hocam peki konu atlamalı mıyım çıkmayan konular vs var iseBiter ama biraz temel varsa Yusuf mert arslan full tekrar izleyin faydalı olur.
Tamamdır hocam peki konu atlamalı mıyım çıkmayan konular vs var ise.
Hocam sayısal ağırlıklı konular hariç atlamanızı önermem aslında atlanacak 1-2 konu var bayağıdır sorulmayan ama göz geçirmeniz bile yeter çoğu sözel çünkü önerim fulleme gibi bir hedefiniz yok ise mol, kimyasal hesaplamalar gibi sayısal ağırlıklı konuları atlayın hem vakit kazanırsınız.
Tamamdır hocam peki konu atlamalı mıyım çıkmayan konular vs var ise.
tamamdır fiziğe hiç bulaşmıyorum uzun diyorlardıŞimdi Yusuf mert arslanın videosunu kontrol ettim o videoyu izlerseniz 0'dan bile olsa birkaç net çıkar hocam direk ona bakın bence yoksa 0'dan konu anlatımları çok uzun sürer zaman kısıtlı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.