Kitapları set olarak almanı şahsen önermiyorum. Bazı yayınlar bazı derste iyiyken bazı derste saçmalayabiliyor. Bilgi Sarmal yayınevine bir bakabilirsin, benim önerim o yönde olur. Kaliteli ve güzel güncel kitapları mevcut.
Kitapları set olarak almanı şahsen önermiyorum. Bazı yayınlar bazı derste iyiyken bazı derste saçmalayabiliyor. Bilgi sarmal yayınevine bir bakabilirsin, benim önerim o yönde olur. Kaliteli ve güzel güncel kitapları mevcut.
Kitapları set olarak almanı şahsen önermiyorum. Bazı yayınlar bazı derste iyiyken bazı derste saçmalayabiliyor. Bilgi sarmal yayınevine bir bakabilirsin, benim önerim o yönde olur. Kaliteli ve güzel güncel kitapları mevcut.
Hocam zaten sadece kitaptan çalışmayacağım önce konu anlatım videosu sonra kitap da konu tekararı sonra test. Hocam konuya videodan da çalışacağım için eksik konuları da defterime not edeceğim. Testler de anlamadığım kavramları ve görmediğim konuları da ayrıyeten işleyeceğim defterimde not olarak. Zaten şu an her gün çalışıyorum hocam ayrıyeten bu konular ile ilgileniyorum.
Hocam şimdi kitap incelemesinden baktım da ben hem benim hocamdan izlemek istemiyorum hem de kitapta konu anlatılmıyor internetten dinlenip konu test olarak pekiştiriliyor.
Hocam bende zaten tarih coğrafya konu anlatımları var matematikte de not tutmam gerektiği için almayacağım bu yüzden sadece benim hocam biyoloji, fizik ve kimya videolu ders ile konu anlatım alacağım baktım da konu anlatılıyormuş başta çok bakamdım 1 dakika falan baktım.