Konulara YouTube'dan çalışacağım ve kitapdan da çalışacağım bana kaliteli bir yayının setini önerir misiniz?

Kitapları set olarak almanı şahsen önermiyorum. Bazı yayınlar bazı derste iyiyken bazı derste saçmalayabiliyor. Bilgi sarmal yayınevine bir bakabilirsin, benim önerim o yönde olur. Kaliteli ve güzel güncel kitapları mevcut.
Kitapları set olarak almanı şahsen önermiyorum. Bazı yayınlar bazı derste iyiyken bazı derste saçmalayabiliyor. Bilgi sarmal yayınevine bir bakabilirsin, benim önerim o yönde olur. Kaliteli ve güzel güncel kitapları mevcut.
@Anunswin, doğru onu unutmuşum. Benim hocam yayınevinin ders notları oluyor, YouTube üzerinden de ders anlatımları oluyor. Beraber götürebilirsiniz.
Konu anlatım için MEB kitaplarını kullanabilirsin. Konu anlatım kitapları için o kadar para vermeye gerek yok. Kitaplar pahalı zaten.
@Anunswin, doğru onu unutmuşum. Benim hocam yayınevinin ders notları oluyor, YouTube üzerinden de ders anlatımları oluyor. Beraber götürebilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.