TYT mat kampı önerisi

Haklısınız ama şu an samimiyet açısından mert hoca ve rm iyi onun dışında hepsi aynı şeyi anlatıyor tek fark seviye farkı dediğiiz gibi arkadaş kararı kendi vermeli gibi kendi seviyesi ve anlama yeteneğine göre.
Ben katılmıyorum, ben onlarca hoca dinledim cidden. Çoğu hocadan dinledikten sonra test kitabına geçince bile çözemiyordum, ama bıyıklı matematikte öyle bir sorun yaşamadım. Matematiğim iyi değil zaten, iyi de olmadı ama herkesin anladığı hoca farklıdır. Dinleye dinleye kimden anladığına karar verecek, dediğiniz gibi.

İstersen bıyıklı matematik veya eyüb b de olabilir onlarda iyidir tercih meselesi bu seviyeler fark ediyor ama.

Bir aralar dinliyordum ama pek hoşuma gitmiyordu anlatımı genelde eyüb b r. M ve mert hocayı hem ben dinlerdim hem de herkes onları tavsiye ederdi tabii arkadaşın tercihi bu.

Arkadaşın dediği gibi eyüb b baktım fakat benim seviyemden çok üstte gibi gözüküyor 0-5 net arası gidip geliyorum TYT'de.
mert hocayı anlamakta sorun yaşamadım şimdilik.
Öneriler için sağ olun.

YouTube'da aklına gelebilecek tüm hocaları dinledim. Bıyıklı matematiğin üstüne tanımam.

10 GÃNDE MATEMATİK TEMEL ATMA GARANTİ MATEMATİK KAMPI ===> temelini bu kamp ile atabilirsiniz, ama ilk seviye bir kaynakta çözmen lazım. Aktif matematik olabilir, matematiği sıfır olanlar için.

Temelini attıktan sonra bu adamın video ders kitabını alıp 55 GÃNDE TYT MATEMATİK KAMPI - BIYIKLI MATEMATİK bu kampa katıl. Sana önerim üç test kitabı alman. Biri ilk seviye biri biraz daha üstü diğeri ise orta-zor arası.

Aktif matematik çözdüm fakat oda çok kolay geldi 80 soruda 0 yanlış falan gidiyorum Bilgi Sarmalı'na bakacağım şimdilik.

Şu anlık mert hocadan devam edeceğim baktım olmuyor bıyıklı matematiğe başlayacağım.
Öneriler için sağ olun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı