TYT mat net arttırma taktiği

womanizer217

Hectopat
Daha fazla  
Ortalama haziran gibi çalışmaya başladım YKS'ye. Çok güzel gidiyordu her şey netlerim minik minik de olsa artmaya başlamıştı ki istemeyerek uzun bir ara vermek zorunda kaldım. Yaklaşık 3 ay hiç çalışamadım ve sonunda kasım ortası gibi tekrar başladım hızlı bir TYT tekrarı ardından yoğun AYT çalışmasına giriştim. Fakat TYT'da bildiğim her şey uçup gitti. Onca emeklerim boşa gitti. TYT mat netlerim 10-15'ten yukarı çıkmıyor. Fen netlerim de toplam 6-7'yi geçemiyor. Bütün emeklerim boşa gitti hiçbir şey yok aklımda. En kısa zamanda açığımı kapatıp üzerine net koymak için (TYT bazında) bir yol gösterecek arkadaşlar yardımcı olun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam aslında doğru çalışma ile netlerinizi artırmışsınız en başında. Şimdi ise aynı çalışmaları tekrar yapacaksınız. Ama bu sefer zamanınız gittiği için denemeleri daha çok yapmalısınız. Alan denemelerine çok önem gösterin. TYT matematik netlerinin başka türlü artması çok zor.

Kardeşim bende bu sene KPSS kasıyorum bu işin temel noktası sürekli tekrar yapmak. Oturup baştan konu izlememe gerek yok her konudan birkaç soru çözüm videosu izlersen bilgilerini hatırlamaya başlarsın. Bilgilerini tazelemeden denemeye abanma yoksa boşa kürek çekersin.

Hocam aslında doğru çalışma ile netlerinizi artırmışsınız en başında. Şimdi ise aynı çalışmaları tekrar yapacaksınız. Ama bu sefer zamanınız gittiği için denemeleri daha çok yapmalısınız. Alan denemelerine çok önem gösterin. TYT matematik netlerinin başka türlü artması çok zor.

Kardeşim bende bu sene KPSS kasıyorum bu işin temel noktası sürekli tekrar yapmak. Oturup baştan konu izlememe gerek yok her konudan birkaç soru çözüm videosu izlersen bilgilerini hatırlamaya başlarsın. Bilgilerini tazelemeden denemeye abanma yoksa boşa kürek çekersin.

Cevaplar için teşekkür ederim :)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı