TYT matematiğe nasıl başlanmalı?

Wayx

Hectopat
Yer
LTFM
Merhaba, geç kaldım farkındayım ancak TYT matematiğe artık başlamak istiyorum. Sizce nasıl başlamalıyım? Temel düzeyim ve şu anda netlerim 0-5 arası. Kamp önerir misiniz? Sizce sıkı çalışmayla yapabilir miyim?

Geç değil aslında yani hedefine göre değişir tabii. Önce girdiğin denemelere bakarak konu eksiklerini çıkar konu eksiklerini gider. Geometri için de aynı şekilde. Kamplara falan sonrasında girersin.

Geç değil aslında yani hedefine göre değişir tabii. Önce girdiğin denemelere bakarak konu eksiklerini çıkar konu eksiklerini gider. Geometri için de aynı şekilde. Kamplara falan sonrasında girersin.

Yeterince çalışmayla AYT'yi bile fulleyebilirsin YKS zekanın ölçüldüğü bir sınav değil.

Çok erken ama AYT'ye ne zaman başlamam gerekir? Sadece soru olarak.

Çok temeldeysen bıyıklı 10 günde temel kampı vardı ona bakabilirsin hemen hızlıca. Ya da mert hocanın intromat serisi var yeni başladı hatta. Dört işlem beceriniz yerindeyse direkt mert hocanın kamp kitabı ya da 3d vdd alabilirsiniz, merak etmeyin hepsi temelden alıyorlar. Başka hocalar da olabilir tabi, hangisi size daha çok hitap ediyorsa.

Fonksiyona kadar gelip (ki yaklaşık 2 ayda gelirsiniz) fonksiyonla beraber aytye giriş yapabilirsiniz, tavsiyem bu yönde olur.

Çok temeldeysen bıyıklı 10 günde temel kampı vardı ona bakabilirsin hemen hızlıca. Ya da mert hocanın intromat serisi var yeni başladı hatta. Dört işlem beceriniz yerindeyse direkt mert hocanın kamp kitabı ya da 3D vdd alabilirsiniz, merak etmeyin hepsi temelden alıyorlar. Başka hocalar da olabilir tabii, hangisi size daha çok hitap ediyorsa.

Fonksiyona kadar gelip (ki yaklaşık 2 ayda gelirsiniz) fonksiyonla beraber AYT'ye giriş yapabilirsiniz, tavsiyem bu yönde olur.

Hocam benim de hedefim bu yönde bıyıklı matematiğin 2 kampını da bitirdikten sonra 345 TYT mat ya da 3D vdd alacaktım sizce bu 2 kampdan sonra hangisine geçmeliyim zaten kampların bitmesine daha çok var ama önden bir öneri almak istedim.

@Şahin1 2 kampı da bitirdikten sonra ekstra vddye gerek yok bence. Temel atma kampını bitirdikten sonra 345 soru bankası ile diğer kamptan ilerleyebilirsiniz. Kampın bitmesini beklemeyin, paralel ilerleyin.

@Şahin1 2 kampı da bitirdikten sonra ekstra vddye gerek yok bence. Temel atma kampını bitirdikten sonra 345 soru bankası ile diğer kamptan ilerleyebilirsiniz. Kampın bitmesini beklemeyin, paralel ilerleyin.

Tamamdır hocam teşekkürler temel atma kampının şu an başlarındayım fakat bir tık fazla yoğun değil mi kamp sizce kaç güne uzatmalıyım en fazla kampı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı