Son gün çalışsanız bile 10 net yaparsınız. Aşırı kolay sorular var ortaokul derecesi üstüne orta derece soruları yaparsanız 20 net yaparsınız.
Sene başı 7 8 matematik netiyle matematiğin güler yüzünden konu izlemeye başlamıştım. Kaynak olarak kırtasiyedeki abinin gazıyla da orijinal TYT matematik almıştım. Kaynak zordu ama konuyu izleyip peşine sorusunu çözdüğüm için çok zorlanmıyordum. 3 farklı test tipi var. Sarı renk mavi renk ve pembe renk. Sarılar kolay maviler orta pembeler zor seviye. Sana tavsiyem orijinal al konuları bitir peşinden sarı ve mavi testleri çöz. Tüm konuları bitirince tekrar amaçlı en baştan pembe testleri bitir. Bunları yapman gayet yeterli olur şahsen TYT matematikte kaynak bitirmekten ziyade deneme çözmek daha önemli.
Olabilir hocam, ama ben TYT matematikte tek kaynağın yeteceğini düşünüyorum. Mantık hep aynı sorularda.Orijinal çok zor diyorlar o yüzden onu sona bırakmayı düşünüyordum aslında. 345 alıp konu+soru yapsam nasıl olur bu yaz?
Orijinal öneririm sadece sarı testler bile seni bayağı alır taşır. 345 orijinale göre kolay kalır. Tyt matematik de 1 soru bankası soruları çözebilmek adına yeterli. O yüzden orijinal al gerekirse yapamadığın zorlandığın konularda çap fasiküllerini alırsın.Orijinal çok zor diyorlar o yüzden onu sona bırakmayı düşünüyordum aslında. 345 alıp konu+soru yapsam nasıl olur bu yaz?
Soru bankası olarak 1 tane orta seviye çözmen yeterli olur. Onun dışında ek konuya giriş materyal istiyosan çap,sonuç vb mat fasiküllerine bakabilirsin.O zaman 345 + orijinal alıp konuları 2 kitapdan bitireyim bu yaz nasıl fikir? Peki konu tekrarı falan nasıl yapmalıyım?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.