9. sınıfta neden TYT matematik kampına başlıyorsun?
Hedefim yuksek.
9 ve 10. sınıf boyunca sadece okulda ders dinlemiş biri olarak "yüksek" bir sonuç elde ettim. Erkenden çalışmaya başlamanız güzel ama abartırsanız tükenmiş(burnout) hissedebilirsiniz. OBP'niz düşük olmasın yeter.Hedefim yuksek.
Hedefin yüksekse de başlamak erken. Her şeyin bir sınırı var 4 yılını çalışarak geçirmen biyolojik olarak imkansız.Hedefim yuksek.
Ben 9.sınıfta matematikten 15 almıştım başarı puanımda 82ydi sonra sayısalda 15k yaptım. Bence lise hayatını yaşa 11'de başlarsın çalışmaya.
Eyüp B'nin Vdd'si güzeldir fakat bence iki kanalın birkaç videosunu izleyip kendiniz karar verin.
9 ve 10. sınıf boyunca sadece okulda ders dinlemiş biri olarak "yüksek" bir sonuç elde ettim. Erkenden çalışmaya başlamanız güzel ama abartırsanız tükenmiş(burnout) hissedebilirsiniz. OBP'niz düşük olmasın yeter.
Hedefin yüksekse de başlamak erken. Her şeyin bir sınırı var 4 yılını çalışarak geçirmen biyolojik olarak imkansız.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.