TYT matematik Eyüp B. vs Mert Hoca (Kamp)

Zwonfelf

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar, 9. sınıfım. TYT'ye başlayacağım. Sizce Eyüp B'nin VDD kampı mı yoksa Mert Hoca'nın 70 gündeki kampı mı? Yanında bir de Dr. Biyoloji'yi düşünüyorum.

Not: Klavye İngilizce, kusura bakmayın.

Hedefinin yüksek olması güzel. Ancak ne olursa olsun 9. sınıfta YKS çalışmanı gerektirecek hiçbir sebep yok. En iyi ihtimal 10. sınıfın sonunda başlarsın. 9. sınıf çok erken dostum. Sadece sınıfının derslerinde iyi olsan yeterli. Ortalamanı yüksek tut, ileride seni kurtaracak asıl şey bu.

Eyüp B'nin VDD'si güzeldir fakat bence iki kanalın birkaç videosunu izleyip kendiniz karar verin.
9 ve 10. sınıf boyunca sadece okulda ders dinlemiş biri olarak "yüksek" bir sonuç elde ettim. Erkenden çalışmaya başlamanız güzel ama abartırsanız tükenmiş(burnout) hissedebilirsiniz. OBP'niz düşük olmasın yeter.

Ben 9.sınıfta matematikten 15 almıştım başarı puanımda 82ydi sonra sayısalda 15k yaptım. Bence lise hayatını yaşa 11'de başlarsın çalışmaya.

O yaşlarda YKS çok zor bir sınavmış gibi görünüyor gözlerine, sanırım o yüzden oluyor. :D

1 yıl bile yeterli derece yapmak için. (temel varsa)

Eyüp B'nin Vdd'si güzeldir fakat bence iki kanalın birkaç videosunu izleyip kendiniz karar verin.

9 ve 10. sınıf boyunca sadece okulda ders dinlemiş biri olarak "yüksek" bir sonuç elde ettim. Erkenden çalışmaya başlamanız güzel ama abartırsanız tükenmiş(burnout) hissedebilirsiniz. OBP'niz düşük olmasın yeter.

Hocam Eyüp b yi seviyorum ancak 3D vdd'yi kasım gibi almayi dusundum biraz zor diyorlar.

Hedefin yüksekse de başlamak erken. Her şeyin bir sınırı var 4 yılını çalışarak geçirmen biyolojik olarak imkansız.

Hocam gunluk 3-4 saat çalışacağım abarti degil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı
09:05:00