İyi sosyaller, AYT matematik için hoca arıyorum. Mert hoca ve Eyüp b. Arasında kaldım. Mert hoca Eyüp b ye göre daha fazla soru çözdüğü halde kötü deniyor, bunun sebebi nedir siz hangisini tavsiye edersiniz?
Mert Hoca dersi anlatırken sohbet ediyor, yeri geldiğinde de normal bir insan gibi boş yapıyor ama Eyüp hoca böyle şeylere hiç girmiyor sanırım. O yüzden tercih ediliyor.İyi sosyaller, AYT matematik için hoca arıyorum. Mert hoca ve Eyüp b. Arasında kaldım. Mert hoca Eyüp b ye göre daha fazla soru çözdüğü halde kötü deniyor, bunun sebebi nedir siz hangisini tavsiye edersiniz?
Mert hoca dersi anlatırken sohbet ediyor, yeri geldiğinde de normal bir insan gibi boş yapıyor ama Eyüp hoca böyle şeylere hiç girmiyor sanırım. O yüzden tercih ediliyor.
Ben konuyu öğrenmek istiyorum gırgır şamata çekemem diyorsan Eyüp b.
Yok aga ben sohbetli anılı esprili dersi seviyorum diyorsan da mert hoca.
İkisini de dene, tarafını seç.
Ben de Mert Hoca ile gidiyorum, kamyon çarpmışa falan dönmedim çünkü anlatımı bana uygun geldi. Sen de izleyip bir bak, ona göre karar ver.Mert hoca ile gitme taraftarıyım ama herkes kamyon çarpmışa dönersin falan diyor bu kadar olumsuz eleştiriden sonra insanı düşündürüyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.