Üst-alt kavramları biraz göreceli olduğu için netlerini söylersen yardımcı olabilirim.
TYT için önerim Bilgi Sarmal TYT matematik çözüp arkasından 3D yi çözüp test kitabı işini bitirmen ve denemelere geçmen olur. AYT için Acilin İlacı ve 345 AYT matematik birlikte götürmende bir problem yok. Eğer daha yüksek net hedeflerin varsa üzerine 3D ya da Orijinal çözüp burada da denemelere geçebilirsin. Ancak önemli konulardan (Trigonometri, Türev ve İntegral) Föy de çözmeni öneririm.TYT matematikte netim 7-13 arası gidip geliyor. AYT'de de fonksiyonlar harici sıfırım.
Hocam Sıfır risk paragraf, TYT 345, AYT Orijinal nasıl olur? Veya sadece 345. Bir de bu kitapların son basımını nereden bulabiliriM?TYT için önerim Bilgi Sarmal TYT matematik çözüp arkasından 3D yi çözüp test kitabı işini bitirmen ve denemelere geçmen olur. AYT için Acilin İlacı ve 345 AYT matematik birlikte götürmende bir problem yok. Eğer daha yüksek net hedeflerin varsa üzerine 3D ya da Orijinal çözüp burada da denemelere geçebilirsin. Ancak önemli konulardan (Trigonometri, Türev ve İntegral) Föy de çözmeni öneririm.
İdealdir fakat 345'de çok fazla soru var o yüzden tanıdığım bazı insanları çok sıkmıştı. AYT Orijinal ise 0 dan başlayacak birisine ilk kitap olarak ağır gelebilir. Acilin ilacı gibi daha başlangıç seviyesi bir kitap işinizi görecektir. Zaten 1 kitap çözerek ne TYT ne AYT'de çok ilerleyemezsiniz. Son basımları işler grupa ait herhangi bir kitapçıdan kolaylıkla bulursunuz.Hocam Sıfır risk paragraf, TYT 345, AYT Orijinal nasıl olur? Veya sadece 345. Bir de bu kitapların son basımını nereden bulabiliriM?
AYT için 3D mi daha iyi olur yoksa ÜçDörtBeş mi? Hangisi daha basitse onu almak istiyorum.İdealdir fakat 345'de çok fazla soru var o yüzden tanıdığım bazı insanları çok sıkmıştı. AYT Orijinal ise 0 dan başlayacak birisine ilk kitap olarak ağır gelebilir. Acilin ilacı gibi daha başlangıç seviyesi bir kitap işinizi görecektir. Zaten 1 kitap çözerek ne TYT ne AYT'de çok ilerleyemezsiniz. Son basımları işler grupa ait herhangi bir kitapçıdan kolaylıkla bulursunuz.
Tabii ki 345 daha kolay bir yayın rahatlıkla alabilirsiniz.AYT için 3D mi daha iyi olur yoksa ÜçDörtBeş mi? Hangisi daha basitse onu almak istiyorum.
Anladım hocam, teşekkür ederim.Tabii ki 345 daha kolay bir yayın rahatlıkla alabilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.