TYT matematik için deneme çözülmeli mi?

diyar06

Picopat
Daha fazla  
İlk 12 konuyu ve sayı problemlerini ve mantık konusunu bitirdim, yaklaşık 21 soruluk kısmı bitirdim, yalnız 1 aydır diğer fene takılıp hiç soru çözmedim, bol branş deneme çözerek 13-15 net yapabilir miyim?

Evet tabii ki yapabilirsin de denemenin olayı denemeden sonra ki analizdedir eksiklerini görüp ona göre tekrarlar yaparsan kendine yalan söylemezsen ve eksiklerinin üzerine gidersen çok rahat 13-15 net yapılır zaten.

Eksik değilsen denemede soruları çözüyorsan o konuda gereksiz. Denemelerde yapamadığın ve şu anda daha hiç başlamadığın konular varsa onlar üzerine yoğunlaşmak mantıklı bence.

15 net hedeflediğim için 21 soruluk kısma çalıştım zaten ama veri analizi ve grafik analizi konularına da çalışıp 23 soruluk kısma çalışmış olacağım ve 15 net yapmayı umuyorum yalnız dediğim gibi 1 aydır soru çözmüyorum günde 3 4 branş denemesi atıp soru çözümlerini dikkatli dinlesem tekrara gerek var mı acaba onca konu için.

15 net hedeflediğim için 21 soruluk kısma çalıştım zaten ama veri analizi ve grafik analizi konularına da çalışıp 23 soruluk kısma çalışmış olacağım ve 15 net yapmayı umuyorum yalnız dediğim gibi 1 aydır soru çözmüyorum günde 3 4 branş denemesi atıp soru çözümlerini dikkatli dinlesem tekrara gerek var mı acaba onca konu için.
O 3 4 denemende de aynı konular yanlışsa o zaman tekrarla zaten önünde çook saat var daha tekrar için korkma yani sürekli hatalıysan ya da sallayarak doğru yaptıysan o sorulara bak ve sürekli aynı konudan yanlış yapıyosan da youtubeden dinle bir daha o konuyu sonra yanlış yapmazsın zaten.

O 3 4 denemende de aynı konular yanlışsa o zaman tekrarla zaten önünde çok saat var daha tekrar için korkma yani sürekli hatalıysan ya da sallayarak doğru yaptıysan o sorulara bak ve sürekli aynı konudan yanlış yapıyosan da YouTube'dan dinle bir daha o konuyu sonra yanlış yapmazsın zaten.

Anladım hocam çok güzel değindin teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı