TYT matematik için kaç kaynak bitirilmeli?

Deniz0

Hectopat
Katılım
26 Ekim 2020
Mesajlar
27
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar elimde TYT matematik kaynaklari olarak bunlar var. 345 neredeyse bitti ve diger 2 kaynagi cozmeli miyim yoksa artik denemelere baslamali miyim?

-Acıl yayinlari.
-345.
-3D.
 
Kaynaklar geçen seneki soruları içeriyor mu bilmiyorum ama aynı kalitedelerse 3D Tyt Mat çok iyi kaynak, canın sıkıldıkça çöz ondan arada. Deneme oluyorsan her hafta dershanede veya okulda, haftada 2 deneme 345 ten at ocak ayına kadar. Senin seviyeni bilmediğim için kesin yorum yapamayacağım ama. İlkbahar geldiğinde de 3D nin hem TYT hem de AYT Matematik denemelerini al çöz, ayrıca tüm genel denemelerini de al. AYT başladıysan Acil Analitik Geometri al bitir sonra da Acil genel geometri çöz. Orijinal de önerebilirim bu kaynakların yanında.
 
Kaynaklar geçen seneki soruları içeriyor mu bilmiyorum ama aynı kalitedelerse 3D TYT mat çok iyi kaynak, canın sıkıldıkça çöz ondan arada. Deneme oluyorsan her hafta dershanede veya okulda, haftada 2 deneme 345'ten at ocak ayına kadar. Senin seviyeni bilmediğim için kesin yorum yapamayacağım ama. İlkbahar geldiğinde de 3D'nin hem TYT hem de AYT matematik denemelerini al çöz, ayrıca tüm genel denemelerini de al. AYT başladıysan acil analitik geometri al bitir sonra da acil genel geometri çöz. Orijinal de önerebilirim bu kaynakların yanında.

Öncelikle yanitin icin teşekkür ederim. TYT netlerim 70 net civarinda dolaniyor ama TYT mat 15 net civari onu arttiramiyorum. AYT adina ise de hem soru bankasi hem de acilin fasikullerinden ilerliyorum. Son olarak siz gunde kac saat calismayi on goruyorsunuz.
 
Hocam günlük ben kendime hiç saat koymadım, son 2 aya kadar okulda çalışmamın dışında ekstra hiçbir şey yapmadım. O yüzden o konuda gerçekçi öneriler veremem. Tyt Matematik çok sıkıntılı konu, net arttırmanın en zor olduğu yer diyebilirim. Haftada 2 deneme at 1 saat süre ver maksimum, sonra yanlışlarını çözdür veya dinle. 30 net seviyesine gelene kadar bırakma soru bankasını.
 
Hocam günlük ben kendime hiç saat koymadım, son 2 aya kadar okulda çalışmamın dışında ekstra hiçbir şey yapmadım. O yüzden o konuda gerçekçi öneriler veremem. TYT matematik çok sıkıntılı konu, net arttırmanın en zor olduğu yer diyebilirim. Haftada 2 deneme at 1 saat süre ver maksimum, sonra yanlışlarını çözdür veya dinle. 30 net seviyesine gelene kadar bırakma soru bankasını.

Cok teşekkür ederim tavsiyelerin icin.
 
345 TYT matematik neredeyse bitti diyorsunuz ama 15 net yapıyorsunuz öyle mi? Demek ki doğru düzgün cozmemissiniz o soruları ya da geometriniz sıfır.
 
Hocam doğru düzgün derken neyi kastediyorsunuz? Yeni başladım ben de 345'e hakkıyla bitirmek istiyorum.
Yani çözmek için değil anlamak için çözmek lazım. Soruların çoğunu yapamıyorsak konuyu baştan dinleyip çözmek lazım. Yapamadığımız soruların cevaplarını öğrenmek lazım. Hakkını vererek çözen birisinin o netleri yapmayacağını düşündüğüm için öyle dedim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı