Sonra problemler temel atma alabilirsiniz bıyıklının.Sml matematik 12 günde zemin hazırla kampındayım, burada temel attıktan sonra hangi kampları önerirsiniz? Bıyıklı mı geçsem yoksa Sml'den devam mı etsem diye düşünüyorum.
Tyt kamp önerisi olarak istemiştim aslında hocam problem ve geometriye ne zaman başlanmalı peki?Sonra problemler temel atma alabilirsiniz bıyıklının.
TYT temeli attıktan sonra probleme başlanmalı. Sonra geometri başlarsınız.Tyt kamp önerisi olarak istemiştim aslında hocam problem ve geometriye ne zaman başlanmalı peki?
Bıyıklının tyt kampı iyi mi?TYT temeli attıktan sonra probleme başlanmalı. Sonra geometri başlarsınız.
Evet gayet iyi 3-4 saat sürüyor 1 gün. Fakat ben yaparken zamana bakmadım çok hızlı geçiyor.Bıyıklının tyt kampı iyi mi?
Baktım 1-2 saat aralığında hocam o kadar uzun degilmis büyük ihtimal bunu alıcam.Evet gayet iyi 3-4 saat sürüyor 1 gün. Fakat ben yaparken zamana bakmadım çok hızlı geçiyor.
Yani sıra sende gibi kısımlar var 4 e uzayabiliyor o yüzden.Baktım 1-2 saat aralığında hocam o kadar uzun degilmis büyük ihtimal bunu alıcam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.