TYT matematik için kanal önerisi

Tamamen sana bağlı bir durum. Büyük çoğunluk mert hocayı severken ben tam anlamıyla anlayamıyordum sınava çalıştığım zamanlar. Bıyıklı matematik en iyisiydi bana göre ama dediğim gibi hepsinin anlatımına bir göz atman yararına olur. Çalışmaya başlarken programına uyacağın hocayı düzgün seçmek önemli, o yüzden bence hepsine kısa bir bakmalısın.

Hocam tavsiyenizi uyguladım matematiğin güler yüzü benim seviyeme uygun değil sanırım pek anlaşılır gelmedi. Mert hocayada baktım mert hoca videoları çok uzatıyor o yüzden ondanda çalışmayı düşünmüyorum. Rehber matematik ve bıyıklı matematik arasında kaldım. Bıyıklı matematiğin 10 günde matematik temel atma kampına başlamayı düşünüyorum. Bir de Eyüp b çok öneriliyor Eyüp b yi önerir misiniz?

Hocam tavsiyenizi uyguladım matematiğin güler yüzü benim seviyeme uygun değil sanırım pek anlaşılır gelmedi. Mert hocayada baktım mert hoca videoları çok uzatıyor o yüzden ondanda çalışmayı düşünmüyorum. Rehber matematik ve bıyıklı matematik arasında kaldım. Bıyıklı matematiğin 10 günde matematik temel atma kampına başlamayı düşünüyorum. Bir de Eyüp b çok öneriliyor Eyüp b yi önerir misiniz?
eyüp b gerçekten hiç izlemedim. ben hocaları denerken bıyıklı matematiğe sıra gelince direkt onla devam etmiştim. ama bilemiyorum belki de daha iyidir onada bir göz atın kısaca bence.

Hangisiyle devam ettiniz ve memnun musunuz?

Bıyıklı matematikten çalışıyorum, anlatımları gayet güzel en basitten başlayıp zora doğru gidiyor farklı çözüm teknikleri gösteriyor bol örnekte çözüyor yani gayet memnunum size de önerebilirim.

Ben şu an rehber matematik - 0'dan matematik kampını izliyorum temel atmak için sonra
Bıyıklı matematiği 55 günde TYT kampından devam etmeyi düşünüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı