Eşit ağırlıktayım, matematiğim çok kötü, tatilde TYT çalışmayı düşünüyorum tek eksiğim konu anlatımlı kitaplar. Varsa matematik için konu anlatımlı kitaplar önerir misiniz? Diğer TYT dersleri için de önerebilirsiniz.
MY Geometri başlanabilir ama My Matematik serisi tek başına götürmez.Matmatikte MY fizikte Ertan sinan şahin kimya biyoyu kendin çalışarak yapabilirisin.
Pahalı kitaplar ama sonuna kadar değer.Başka sitelerden daha ucuza bulabilirsin ya da tüm seti beraber alabilirsin.
Ama konu anlatımlı istiyorsan kesinlikle Mustafa Yağcı öneririm.
Hocam 12.sınıf olan birisi için şu an MY çok fazla yük. Önemli olan soruları doldurabilmek. 11. sınıfsa Mustafa Yağcı hocamızdan ilerleyebilir ama 12.sınıfta 1 yılda tüm konuları yetiştirmek için yıllarca emek harcamış tecrübelenmiş hocalardan ders dinlemesi daha mantıklı.MY Geometri başlanabilir ama My Matematik serisi tek başına götürmez.
My Mat-1 ve yanında bir orta düzey test kitabı olabilir.
Mustafa Yağcının kitaplarındaki testler matematiğim kötü diyen birisi için heves kırıcı olabilir ama ilgisi olana müthiştir.
Kimya için 2020 TYT serisinden Görkem Şahini izliyordum, kimya adası ve Khan akademide güzeldir.
Kendi açımdan değerlendireyim, 10. sınıfım, MY Geo 1-2 ve MY Mat 1 kitaplarını bitirdim, özellikle geometride kitaptakiler haricinde test bile çözmedim ve geometrim övülebilecek düzeyde. tecrübem olmadığı için 11 veya 12de nasıl olur bilemiyorum.Hocam 12.sınıf olan birisi için şu an my çok fazla yük. Önemli olan soruları doldurabilmek. 11. sınıfsa Mustafa yağcı hocamızdan ilerleyebilir ama 12.sınıfta 1 yılda tüm konuları yetiştirmek için yıllarca emek harcamış tecrübelenmiş hocalardan ders dinlemesi daha mantıklı.
Kendi açımdan değerlendireyim, 10. sınıfım, my geo 1-2 ve my mat 1 kitaplarını bitirdim, özellikle geometride kitaptakiler haricinde test bile çözmedim ve geometrim övülebilecek düzeyde. Tecrübem olmadığı için 11 veya 12'de nasıl olur bilemiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.