TYT matematik için Mert Hoca mı Eyüp B. mi?

camasirsuyuu

Hectopat
Herkese iyi akşamlar. Bu yaz 12'ye geciyorum. TYT matematikte ortalama 8-12 net arası yapiyorum ,sizce TYT matematik için Mert Hoca'nın kampı mı daha iyi olur Eyüp Hoca'nın mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Mert hocanın yeni kampı rezalet. Çok ciddiyim. Soru bankasının çözümünü yapan arkadaş zaten yıllardır facia.
Mert hoca yayınlarının artık tek amacının maddi olduğunu düşünüyorum.
8-12 arası yapıyorsan net, Eyüp B'ye bak fakat anlamama ihtimalin var.
Anlamazsan eğer bıyıklı matematiğin yeni kampı harika onu izle.(önce 10 günde temel atma kampı paylaşıyor. izlemene gerek yok ama faydası dokunur. sonra tyt başlayacak) Sonra Eyüp B'ye geçersin.
Ben de bu yıl ilk bıyıklı sonra Eyüp b yapacağım. (mezuna kalıyorum. Deneyim tavan)

Mert hocanın yeni kampı rezalet. Çok ciddiyim. Soru bankasının çözümünü yapan arkadaş zaten yıllardır facia.
Mert hoca yayınlarının artık tek amacının maddi olduğunu düşünüyorum.
8-12 arası yapıyorsan net, Eyüp B'ye bak fakat anlamama ihtimalin var.
Anlamazsan eğer bıyıklı matematiğin yeni kampı harika onu izle.(önce 10 günde temel atma kampı paylaşıyor. izlemene gerek yok ama faydası dokunur. sonra tyt başlayacak) Sonra Eyüp B'ye geçersin.
Ben de bu yıl ilk bıyıklı sonra Eyüp b yapacağım. (mezuna kalıyorum. Deneyim tavan)
Bir akrabam TYT 2-4 net arası, AYT 1-2 net yapıyordu matematikte ve Mert hocanın kampına katıldı ve sınav sonucu TYT 24 net -geometrisiz- ve AYT 20 net yaptı ve Mert hoca ile bunu yaptığını dedi bana. Bu kişisel galiba. Benimde arkadaşım Eyüp B dedi ama 3D yayını zor, hiç TYT yapamayan birisine 3D ağır gelmez mi?

Bir akrabam TYT 2-4 net arası, AYT 1-2 net yapıyordu matematikte ve mert hocanın kampına katıldı ve sınav sonucu TYT 24 net -geometrisiz- ve AYT 20 net yaptı ve mert hoca ile bunu yaptığını dedi bana. Bu kişisel galiba. Benim de arkadaşım Eyüp b dedi ama 3D yayını zor, hiç TYT yapamayan birisine 3D ağır gelmez mi?

Kişisel evet.
Mert hocadan o sonuçlar çok nadir çıkıyor açıkçası. Ben de geçen yılın yazında mert hocayla neredeyse 20 TYT'lere çıkmıştım sıfırdan. Sonra bıyıklı izledim, mert hocanın tekrarlarını izledim vs. fakat çoğu soru bankasıyla orantısız gidiyor mert hocanın soru bankasındaki sorular. Sınavda 13 3 yaptım maalesef. Yani sadece mert hocayla gittiğini zannetmiyorum. Yaptığım 13 sorunun neredeyse hepsini bıyıklıdan kalan bilgilerle yaptım. tabii bu benim deneyimim, başkası aynı senaryoda 30 yapabilir.
Ve evet 3D sıfır birisi için bayağı ağır. Belirttim anlamazsan bıyıklı izle diye.

Kişisel evet.
Mert hocadan o sonuçlar çok nadir çıkıyor açıkçası. Ben de geçen yılın yazında mert hocayla neredeyse 20 TYT'lere çıkmıştım sıfırdan. Sonra bıyıklı izledim, mert hocanın tekrarlarını izledim vs. fakat çoğu soru bankasıyla orantısız gidiyor mert hocanın soru bankasındaki sorular. Sınavda 13 3 yaptım maalesef. Yani sadece mert hocayla gittiğini zannetmiyorum. Yaptığım 13 sorunun neredeyse hepsini bıyıklıdan kalan bilgilerle yaptım. tabii bu benim deneyimim, başkası aynı senaryoda 30 yapabilir.
Ve evet 3D sıfır birisi için bayağı ağır. Belirttim anlamazsan bıyıklı izle diye.
Bunlar nasıl ad seçimidir ya. Çok tehlikeli gerçekten. Seçenekler var hepsi iyi ama kişisel sorduğumda x ile çlışıp sonradan y kanalına geçenler x'i beğenmiyor, aynısı y içinde geçerli. Sanırım burada şansa gideceğiz. Yani benim ortaokul temelim bile yok 12.sınıfım benim 3D çözmem olmaz mecbur Mert hocayı izlicem dinlicem.

Mert Hoca, Bıyıklı Matematik, Rehber Matematik. Bu üçlüden uzak dur. Ben konuları Eyüp B.'nin eski oynatma listesinden (AYT listesiydi ama konuları seçerek izliyordum, değişen bir şey yoktu yani) izleyip 3D TYT soru bankasından çözmüştüm yaz sonuna kadar. Faydası çok büyüktü, denemelerde 33-35'in aşağısına neredeyse hiç düşmedim diyebilirim. Çevremde 3D VDD'yi alıp yeni listeyi dinleyerek çalışanlar da oldu onlar da oldukça memnundu.

Ha Mert Hoca denen adamın kitabını alıp çözmeye çalışan arkadaşlarım da vardı memnun değillerdi açıkçası, zaten Bıyıklı-Rehber-Mert Hoca'nın yorumlarına baktığın zaman az buçuk kitle hakkında fikir sahibi oluyorsun. Sınava girip deneyimlemiş biri olarak benim sana tavsiyem Eyüp B. ile başlayıp Eyüp B. ile bitirmendir kardeş.

Bunlar nasıl ad seçi midir ya. Çok tehlikeli gerçekten. Seçenekler var hepsi iyi ama kişisel sorduğumda X ile çlışıp sonradan y kanalına geçenler X'i beğenmiyor, aynısı y içinde geçerli. Sanırım burada şansa gideceğiz. Yani benim ortaokul temelim bile yok 12.sınıfım benim 3D çözmem olmaz mecbur mert hocayı izleyeceğim dinleyeceğim.

Hocam ortaokul temeli bile yoksa bıyıklı daha iyi anlatıyor. Hatta yeni kampa başladı temeli olmayanlar için 10 günde diye.

Mert hoca, bıyıklı matematik, rehber matematik. Bu üçlüden uzak dur. Ben konuları Eyüp b.'nin eski oynatma listesinden (AYT listesiydi ama konuları seçerek izliyordum, değişen bir şey yoktu yani) izleyip 3D TYT soru bankasından çözmüştüm yaz sonuna kadar. Faydası çok büyüktü, denemelerde 33-35'in aşağısına neredeyse hiç düşmedim diyebilirim. Çevremde 3D Vdd'yi alıp yeni listeyi dinleyerek çalışanlar da oldu onlar da oldukça memnundu.

Ha mert hoca denen adamın kitabını alıp çözmeye çalışan arkadaşlarım da vardı memnun değillerdi açıkçası, zaten bıyıklı-rehber-mert Hoca'nın yorumlarına baktığın zaman az buçuk kitle hakkında fikir sahibi oluyorsun. Sınava girip deneyimlemiş biri olarak benim sana tavsiyem Eyüp b. İle başlayıp Eyüp b. İle bitirmendir kardeş.

Çok yanlış. Eyüp b ile başlasa neredeyse hiçbir şey anlamaz. Bıyıklı'nın yorumlarına bakınca kitle anlaşılıyor evet. Sıfırdan yukarıya çıkartıyor. Eyüp b sıfır birisi için uygun değil.

Bu sene son 7-8 ay sıfırdan çalışmaya başlayarak TYT 37 AYT 32 işaretledim arkadaşlar matematikte. Eğer mizacınız uygunsa ve anlayabiliyorsanız gerçekten Eyüp Hocadan daha fazla katkı verebilecek birisi yok size emin olabilirsiniz. Ben dediği her şeyi uygulayamadım çünkü zamanım yoktu. 7-8 ay değil de 9-10 ay kala çalışmaya başlasam ve dediği her şeyi yapsam belki de AYT'de 32 değil 35+ işaretlerdim ilk 1000 bile söz konusu olabilirdi. AYT matematiğe başladığımda 5-6 ay falan vardı yanlış hatırlamıyorsam. En azından rehberlik videolarını kaçırmayın ve söylediklerine uyun derim.
Çok yanlış. Eyüp b ile başlasa neredeyse hiçbir şey anlamaz. Bıyıklı'nın yorumlarına bakınca kitle anlaşılıyor evet. Sıfırdan yukarıya çıkartıyor. Eyüp b sıfır birisi için uygun değil.
Eğer kendi yorumun buysa sıkıntı yok ama önyargın yüzünden böyle düşünüyorsan yanlış düşünüyorsun. Ben tytde 15-20 netle başladım Eyüp hocayı izlemeye, bu netleri de çalıştığımdan değil ortaokuldan kalan bilgilerle falan yapıyordum. Eyüp Hoca biliyormuş gibi anlatmıyor, ki LTİ'yi ben ilk ve tek kez Eyüp B'den izledim sıkıntı çekmedim. Ortaokul temelin yoksa evet başka hocalara yönelebilirsin hiç izlemedim ama bence Bıyıklı iyidir.

Bu sene son 7-8 ay sıfırdan çalışmaya başlayarak TYT 37 AYT 32 işaretledim arkadaşlar matematikte. Eğer mizacınız uygunsa ve anlayabiliyorsanız gerçekten Eyüp Hocadan daha fazla katkı verebilecek birisi yok size emin olabilirsiniz. Ben dediği her şeyi uygulayamadım çünkü zamanım yoktu. 7-8 ay değil de 9-10 ay kala çalışmaya başlasam ve dediği her şeyi yapsam belki de AYT'de 32 değil 35+ işaretlerdim ilk 1000 bile söz konusu olabilirdi. AYT matematiğe başladığımda 5-6 ay falan vardı yanlış hatırlamıyorsam. En azından rehberlik videolarını kaçırmayın ve söylediklerine uyun derim.

Eğer kendi yorumun buysa sıkıntı yok ama önyargın yüzünden böyle düşünüyorsan yanlış düşünüyorsun. Ben TYT'de 15-20 netle başladım Eyüp hocayı izlemeye, bu netleri de çalıştığımdan değil ortaokuldan kalan bilgilerle falan yapıyordum. Eyüp Hoca biliyormuş gibi anlatmıyor, ki LTİ'yi ben ilk ve tek kez Eyüp B'den izledim sıkıntı çekmedim. Ortaokul temelin yoksa evet başka hocalara yönelebilirsin hiç izlemedim ama bence Bıyıklı iyidir.

Kendi yorumum. Zaten AYT'yi Full Eyüp B'den izledim ve 33 soru işaretledim bu yıl. TYT için aynısını düşünmüyorum sadece. AYT'de cidden üstüne 1 kişi bile yok.

Kendi yorumum. Zaten AYT'yi Full Eyüp B'den izledim ve 33 soru işaretledim bu yıl. TYT için aynısını düşünmüyorum sadece. AYT'de cidden üstüne 1 kişi bile yok.
Bu AYT'de 30+ üstü yapabilmek için gerçekten iyi olmak gerek matematikte. Merak ettim AYT bu kadar iyiyken TYT'de nasıl 13-3 işaretleyebildin süre mi yetişmedi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı