muratbabaxx
Picopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- INTEL I5 13400F SAPPHIRE RX6700XT CRUCIAL 1TB NVME M.2 SSD XIGMATEK LUX G 650W MSI H610M-E DDR4 8x2 3200MHZ GSKILL RAM
Öncelikle iyi sosyaller. Ben 11. sınıfa gidiyorum ve hedefim ilk 50000 ve yukarısı. Bu sene adamakıllı ders çalışmaya karar verdim. Fen dersleri için ve matematik için soru bankaları alacağım. Kimya için Palme 11. sınıf, fizik için Bilgi Sarmal'ı 11. sınıf, biyoloji için biyotik 11. sınıf soru bankalarını düşünüyorum. Matematik içinse tamamen Eyüp b. Den çalışmayı düşünüyorum. Hem bu sene 11. sınıfı komple bitirip hem de TYT bitirme hedefim var. Ancak geometri ile beraber mi götürmeliyim TYT'yi bunda tam karar veremedim. Eyüp b programlarında kullanmak için istediği ek soru bankalarından TYT için ve geometri içinde mikro orijinal soru bankalarını almayı düşünüyorum.
Çalışma programım ise eve gelirim günü gününe konuları tekrar edip o konuyla alakalı test çözerim. Akşama da TYT matematik veya geometri çalışırım. TYT matematiği bitirdikten sonra TYT Türkçe ardından da TYT fene başlarım diye düşündüm. Hafta sonu cumartesi günü eğer geometri ile beraber götüreceksem geometri ve TYT matematik çalışırım. Pazar günüde haftanın tekrarını yaparım.
Siz neler düşünüyorsunuz?
Neyi yapmalıyım neyi yapmamalıyım?
Eyüp b. Nin kanalındaki TYT matematik ile geometri playlistlerini beraber mi götürmeliyim yoksa ilk önce TYT matematiği bitirip ardından geometri mi başlamalıyım?
11. sınıf için sizin önerebileceğiniz kaynaklar nelerdir?
11. sınıfta siz nasıl bir çalışma programına sahiptiniz?
Çalışma programım ise eve gelirim günü gününe konuları tekrar edip o konuyla alakalı test çözerim. Akşama da TYT matematik veya geometri çalışırım. TYT matematiği bitirdikten sonra TYT Türkçe ardından da TYT fene başlarım diye düşündüm. Hafta sonu cumartesi günü eğer geometri ile beraber götüreceksem geometri ve TYT matematik çalışırım. Pazar günüde haftanın tekrarını yaparım.
Siz neler düşünüyorsunuz?
Neyi yapmalıyım neyi yapmamalıyım?
Eyüp b. Nin kanalındaki TYT matematik ile geometri playlistlerini beraber mi götürmeliyim yoksa ilk önce TYT matematiği bitirip ardından geometri mi başlamalıyım?
11. sınıf için sizin önerebileceğiniz kaynaklar nelerdir?
11. sınıfta siz nasıl bir çalışma programına sahiptiniz?
Son düzenleyen: Moderatör: