efebatiin Hectopat İndirim Avcısı Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 8.552 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2025 #11 Rowaulf dedi: Yine bıyıklı matematiğin ilk 12 konu kampı var, onu izleyebilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ekstra olarak ben Antrenmanlarla Matematik 1 ve 2 ile atmıştım temelimi, işe yarıyor aklında olsun. Genişletmek için tıkla... Hocam kampı bulamadım link atma şansınız var mı attığınız videoda test çözümü var.
Rowaulf dedi: Yine bıyıklı matematiğin ilk 12 konu kampı var, onu izleyebilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ekstra olarak ben Antrenmanlarla Matematik 1 ve 2 ile atmıştım temelimi, işe yarıyor aklında olsun. Genişletmek için tıkla... Hocam kampı bulamadım link atma şansınız var mı attığınız videoda test çözümü var.
RepePepe Hectopat Katılım 21 Ekim 2022 Mesajlar 167 20 Şubat 2025 #12 cwrensuney dedi: 30 gün içinde hızlıca tüm konuları bitir matematik adına zaten temel şeyleri öğrendiğinde ve yapamadıklarını not aldıkça artar belli noktaya gelir gerisini ise deneme ile arttirirsin. Genişletmek için tıkla... Haklısın hocam.
cwrensuney dedi: 30 gün içinde hızlıca tüm konuları bitir matematik adına zaten temel şeyleri öğrendiğinde ve yapamadıklarını not aldıkça artar belli noktaya gelir gerisini ise deneme ile arttirirsin. Genişletmek için tıkla... Haklısın hocam.
Rowaulf Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 4.791 Makaleler 8 Çözümler 57 Yer Adana Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5500, B450M-K, RTX 3050, 8+8 3000Mhz 16GB RAM, Corsair K60 RGB Pro Low Profile klavye, Redmi Note 13 Pro telefon. Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2025 #13 efebatiin dedi: Hocam kampı bulamadım link atma şansınız var mı attığınız videoda test çözümü var. Genişletmek için tıkla... Kontrol ettim, hocanın ilk 12 konu kampı yokmuş kusura bakmayın. Fakat zaten temel atma kampındaki konular ilk 12 konudan oluşuyor.
efebatiin dedi: Hocam kampı bulamadım link atma şansınız var mı attığınız videoda test çözümü var. Genişletmek için tıkla... Kontrol ettim, hocanın ilk 12 konu kampı yokmuş kusura bakmayın. Fakat zaten temel atma kampındaki konular ilk 12 konudan oluşuyor.
efebatiin Hectopat İndirim Avcısı Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 8.552 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2025 #14 Rowaulf dedi: Kontrol ettim, hocanın ilk 12 konu kampı yokmuş kusura bakmayın. Fakat zaten temel atma kampındaki konular ilk 12 konudan oluşuyor. Genişletmek için tıkla... Hocam biraz fazla yordum kusura bakma. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ben bu kampı bitirsem 12 konuyuda anlamış olur muyum?
Rowaulf dedi: Kontrol ettim, hocanın ilk 12 konu kampı yokmuş kusura bakmayın. Fakat zaten temel atma kampındaki konular ilk 12 konudan oluşuyor. Genişletmek için tıkla... Hocam biraz fazla yordum kusura bakma. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ben bu kampı bitirsem 12 konuyuda anlamış olur muyum?
pilotds Hectopat Hoca Katılım 7 Mayıs 2022 Mesajlar 2.027 Çözümler 4 Yer Edirne Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2025 #15 efebatiin dedi: Hocam biraz fazla yordum kusura bakma. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ben bu kampı bitirsem 12 konuyuda anlamış olur muyum? Genişletmek için tıkla... Anlamış olursunda yeni nesil çözemezsin temel atılıyor bu kampta 55 günlük kampta alışmaya başlarsın sorulara.
efebatiin dedi: Hocam biraz fazla yordum kusura bakma. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ben bu kampı bitirsem 12 konuyuda anlamış olur muyum? Genişletmek için tıkla... Anlamış olursunda yeni nesil çözemezsin temel atılıyor bu kampta 55 günlük kampta alışmaya başlarsın sorulara.
efebatiin Hectopat İndirim Avcısı Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 8.552 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2025 #16 pilotds dedi: Anlamış olursunda yeni nesil çözemezsin temel atılıyor bu kampta 55 günlük kampta alışmaya başlarsın sorulara. Genişletmek için tıkla... Peki hocam 12 konu için önerdiğiniz bir kamp var mıdır?
pilotds dedi: Anlamış olursunda yeni nesil çözemezsin temel atılıyor bu kampta 55 günlük kampta alışmaya başlarsın sorulara. Genişletmek için tıkla... Peki hocam 12 konu için önerdiğiniz bir kamp var mıdır?
pilotds Hectopat Hoca Katılım 7 Mayıs 2022 Mesajlar 2.027 Çözümler 4 Yer Edirne Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2025 #17 efebatiin dedi: Peki hocam 12 konu için önerdiğiniz bir kamp var mıdır? Genişletmek için tıkla... Bıyıklı matematik hocam ilk 12 konuyu bitirin 55 günlük kamp ve + matematiğin ilacı ile devam edersiniz.
efebatiin dedi: Peki hocam 12 konu için önerdiğiniz bir kamp var mıdır? Genişletmek için tıkla... Bıyıklı matematik hocam ilk 12 konuyu bitirin 55 günlük kamp ve + matematiğin ilacı ile devam edersiniz.
efebatiin Hectopat İndirim Avcısı Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 8.552 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2025 #18 pilotds dedi: Bıyıklı matematik hocam ilk 12 konuyu bitirin 55 günlük kamp ve + matematiğin ilacı ile devam edersiniz. Genişletmek için tıkla... Bıyıklı matematiğin ilk 12 konuyla ilgili kampını bulamadım hocam link var mı? Biraz fazla darlıyorum kusura bakma
pilotds dedi: Bıyıklı matematik hocam ilk 12 konuyu bitirin 55 günlük kamp ve + matematiğin ilacı ile devam edersiniz. Genişletmek için tıkla... Bıyıklı matematiğin ilk 12 konuyla ilgili kampını bulamadım hocam link var mı? Biraz fazla darlıyorum kusura bakma
pilotds Hectopat Hoca Katılım 7 Mayıs 2022 Mesajlar 2.027 Çözümler 4 Yer Edirne Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2025 #19 efebatiin dedi: Bıyıklı matematiğin ilk 12 konuyla ilgili kampını bulamadım hocam link var mı? Biraz fazla darlıyorum kusura bakma Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et buyurun hocam kamp videosu.
efebatiin dedi: Bıyıklı matematiğin ilk 12 konuyla ilgili kampını bulamadım hocam link var mı? Biraz fazla darlıyorum kusura bakma Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et buyurun hocam kamp videosu.
efebatiin Hectopat İndirim Avcısı Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 8.552 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2025 #20 pilotds dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et buyurun hocam kamp videosu. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam yani bu kampı izlersem 12 konuyuda öğrenmiş olacağım değil mi amacım fazla bir şey değil 7 8 net yeter bana.
pilotds dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et buyurun hocam kamp videosu. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam yani bu kampı izlersem 12 konuyuda öğrenmiş olacağım değil mi amacım fazla bir şey değil 7 8 net yeter bana.