TYT matematik ilk 12 konu için kamp önerisi

Yine bıyıklı matematiğin ilk 12 konu kampı var, onu izleyebilirsin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ekstra olarak ben Antrenmanlarla Matematik 1 ve 2 ile atmıştım temelimi, işe yarıyor aklında olsun.

Hocam kampı bulamadım link atma şansınız var mı attığınız videoda test çözümü var.

Hocam kampı bulamadım link atma şansınız var mı attığınız videoda test çözümü var.

Kontrol ettim, hocanın ilk 12 konu kampı yokmuş kusura bakmayın. Fakat zaten temel atma kampındaki konular ilk 12 konudan oluşuyor.

Kontrol ettim, hocanın ilk 12 konu kampı yokmuş kusura bakmayın. Fakat zaten temel atma kampındaki konular ilk 12 konudan oluşuyor.

Hocam biraz fazla yordum kusura bakma.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Ben bu kampı bitirsem 12 konuyuda anlamış olur muyum?

Hocam biraz fazla yordum kusura bakma.

Ben bu kampı bitirsem 12 konuyuda anlamış olur muyum?

Anlamış olursunda yeni nesil çözemezsin temel atılıyor bu kampta 55 günlük kampta alışmaya başlarsın sorulara.

Bıyıklı matematiğin ilk 12 konuyla ilgili kampını bulamadım hocam link var mı? Biraz fazla darlıyorum kusura bakma :D

buyurun hocam kamp videosu.

buyurun hocam kamp videosu.

Sağ olun hocam yani bu kampı izlersem 12 konuyuda öğrenmiş olacağım değil mi amacım fazla bir şey değil 7 8 net yeter bana.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı