TYT matematik ilk 12 konu sağlamlaştırmak

diyar06

Picopat
Daha fazla  
İlk 12 konuyu Bıyıklı Matematik'ten bitirdim hedefim 15 18 civarı net ama ilk 12 konudan 5 doğru falan yapabiliyorum konuları oturta oturta gitmeme rağmen. Pratiğim yok yani elimde Deneme Deposu sayılar denemesi ve ÜçDörtBeş var. Sizce soru bankasından gitmek mi mantıklı sayılar denemesinden gitmek mi?

Soru bankasından gitmek hatta konuları oturttuysan çıtır çerez problemler soru bankası var aşırı kolay bir soru bankası bence onu çöz ilk olarak direk anlarsın.

345 Soru bankası ve matematik branş denemesi. İkisi de çok sağlam. Ondan sonra Bilgi Sarmal branş denemesi çözersen tam oturur diye düşünüyorum

345 soru bankası ve matematik branş denemesi. İkisi de çok sağlam. Ondan sonra Bilgi Sarmal branş denemesi çözersen tam oturur diye düşünüyorum.

Elimde Bilgi Sarmal branş denemesi de var dediğin yapayım hocam ama sayılar denemesi çözmek daha hızlı sonuca ulaştırmaz mı?

Soru bankasından gitmek hatta konuları oturttuysan çıtır çerez problemler soru bankası var aşırı kolay bir soru bankası bence onu çöz ilk olarak direk anlarsın.

Bilgi Sarmal problem fasikülüm var hocam ondan çalışmayı düşünüyorum sağ olasın.

Elimde Bilgi Sarmal branş denemesi de var dediğin yapayım hocam ama sayılar denemesi çözmek daha hızlı sonuca ulaştırmaz mı?

Bilgi Sarmal problem fasikülüm var hocam ondan çalışmayı düşünüyorum sağ olasın.
Hocam o dediğin yayını hiç duymadım ben 345 ile gitmiştim formatı ve kalitesi ÖSYM ile aynı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı