TYT matematik ilk 12 konuyu 2 haftada bitirmek mantıklı mı?

enzooo

Centipat
Daha fazla  
arkadaşlar 2 haftada ilk konuyu halledip ek olarak 1 haftada fonksiyonları bitirmek istiyorum. Amacım hızlıca AYT geçmek sizce mantıklı mı?
elimde 345 var. fonksiyonlar için ise Apotemi var, Apotemi yeterli midir?

Temeliniz var anladığım kadarıyla evet hızlıca tarayıp AYT geçmek iyi olabilir apotemi ve 345 gayet yeterli olur.
Kral apotemi ayt yi kapsıyor dimi?
Ben aktif ile temel atmıştım temelim var

Temelin varsa daha kolay halledilebilir. Ama 0'dan başlayacaksan işin zor. Değil 2 hafta 2 ayda bile zor halledilir.
Apotemi tek başına yeterli mi sence

Arkadaşlar 2 haftada ilk konuyu halledip ek olarak 1 haftada fonksiyonları bitirmek istiyorum. Amacım hızlıca AYT geçmek sizce mantıklı mı?
Elimde 345 var. Fonksiyonlar için ise apotemi var, apotemi yeterli midir?

Temelin varsa yapılabilir çok zor konular değil ama konuyu tam anlamadan başka konuya geçme. Konular bitince zor sorular çöz yapabilirsen tamamdır 345 biraz daha basit gibi. En son deneme çöz oradan yanlış yaptığın soruların konularına tekrar çalış. Apotemi iyi bir yayın yeterli diye düşünüyorum TYT fonksiyonlar çok geniş bir konu değil zaten mantığını anladıktan sonra tüm sorular yapılabilir 1 ayını alır en az diye düşünüyorum diğer derslere çalışmaman durumunda.

Kral apotemi AYT'yi kapsıyor değil mi?
Ben aktif ile temel atmıştım temelim var.

Apotemi tek başına yeterli mi sence.

Apotemi zaten en üst kitaplardan birisi zorlayıcı soruları iyi öğretir fonksiyonlar için gayet yeterli olur zaten 345 de çözüp + apotemi fonksiyon bitirince AYT de işiniz çok rahatlayacaktır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı