kırk60ekrankartı
Picopat
Şimdilerde tekrar başlıyorum. Yaklaşık kaç ayda bitirebilirim? Saçma bir şekilde AYT'den daha çok net yapıyorum. Nedenini hiç anlamıyorum. Sizce sıfırdan 250-200k sıralama gelir mi?

O sizin çalışma sıklığınıza bağlı. Haftada her gün 3 saat çalışsanız 3-4 belki 5 ayda biter.Şimdilerde tekrar başlıyorum. Yaklaşık kaç ayda bitirebilirim? Saçma bir şekilde AYT'den daha çok net yapıyorum. Nedenini hiç anlamıyorum. Sizce sıfırdan 250-200k sıralama gelir mi?
günde 7 saat çalışıyorum sıklaştırırsam ne kadar sürede biterO sizin çalışma sıklığınıza bağlı. Haftada her gün 3 saat çalışsanız 3-4 belki 5 ayda biter.
Şimdilerde tekrar başlıyorum. Yaklaşık kaç ayda bitirebilirim? Saçma bir şekilde AYT'den daha çok net yapıyorum. Nedenini hiç anlamıyorum. Sizce sıfırdan 250-200k sıralama gelir mi?
2 ay falan hocam şimdi yanlış bilgi vermiyim. Dediğim gibi bu çalışma sıklığınıza ve veriminize bağlı. Eğer çok takılıyorsanız bu süre yine uzayabilir.günde 7 saat çalışıyorum sıklaştırırsam ne kadar sürede biter
motivasyonu burda aramıyorum rahat ol sadece yapan arkadaşlar ne kadar yapabilir yorumları alıyorumVerimli çalışırsan, kafan çalışıyorsa 100 bine de girersin, olay tamamen sende. Gelip motivasyonunu burada değil, kendinde ara.
Motivasyonu burada aramıyorum rahat ol sadece yapan arkadaşlar ne kadar yapabilir yorumları alıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.