TYT matematik kalan sürede 7 8 netten kaç nete nasıl çıkar?

Özel dersi pek önermem. Psikolojiniz hiç bozulmasın. Kolay bir sınavda 18 net yapmanız bile başlangıç için iyi bir şey. Acil ilaç yerine 3D vdd kullanabilirsiniz o zaman.

Tam aksine herkes matematiğe abandığı için 30+ net yapan sayısı diğer senelere göre fazlaydı. Ancak diğerlerine kıyasla zor olduğu tabii ki doğrudur. Ayrıca TYT matematiğe 3-4 ay çalışıp +30 net yapmak zaten iyi bir derece için çok önemli.

Evet fen dersleri AYT'de çok işimize yarar. Ancak böyle diye matematikte neden kendimizi tutalım ki?

Eis'i çözdüm ve gerçekten rezalet bir yayın bana göre. Kalitesiz kolay bir yayın (ki eis kolay değil) < kaliteli zor bir yayın.

Sadece ilk 12 konuyu bitirip bu netleri yaptıysanız bile minimum 10-12 net yapmanız gerekir. Şu anda kalan konuları bitirin ve bir süre sonra eğer 30+ net yapmayı kafaya koyduysanız orijinal alabilirsiniz. Gerek yoksa 345 yeterli olacaktır.

Son düzenleme:

3D var onu düşünüyorum da Eis'in genel TYT denemesiydi. Bilmiyorum soru tipleri çok unutuluyor galiba çözemedim bu sorunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…