TYT Matematik kamp kitabı önerisi

Rsmefaw

Hectopat
Daha fazla  
Temeldeki sıkıntıları Aktif Matematik ve Antrenmanlarla Matematik ile aştığımı düşünüyorum. Artık TYT Matematiği halletmem lazım. Rehber Matematik 49 Günde TYT Matematik kampıyla başladım. Fakat o kadar zor geliyor ki hiçbir şey anlamadım. Aynı kampın soru bankasındaki soruları da çözemiyorum. Daha kolay bir kamp kitabı önerir misiniz?

Kamp kitaplarını tavsiye etmiyorum. Konu anlatımlı kolaydan zora soru bankası alabilirsiniz. Ben 345 çözüyorum şu an. Kolaydan zora doğru ilerliyor konunun son testleri aşırı zor oluyor cidden ama. Fakat 345'te konu anlatımı yok. Yeni basım eis de alabilirsin onu bitirince de 345 veya Full alırsınız.

Temeldeki sıkıntıları Aktif Matematik ve Antrenmanlarla Matematik ile aştığımı düşünüyorum. Artık TYT Matematiği halletmem lazım. Rehber Matematik 49 Günde TYT Matematik kampıyla başladım. Fakat o kadar zor geliyor ki hiçbir şey anlamadım. Aynı kampın soru bankasındaki soruları da çözemiyorum. Daha kolay bir kamp kitabı önerir misiniz?
Mert Hoca olabilir.

Kamp kitaplarını tavsiye etmiyorum. Konu anlatımlı kolaydan zora soru bankası alabilirsiniz. Ben 345 çözüyorum şu an. Kolaydan zora doğru ilerliyor konunun don testleri aşırı zor oluyor cidden ama. Fakat 345'te konu anlatımı yok. Yeni basım eis de alabilirsin onu bitirince de 345 veya Full alırsınız.
Konuyu bilmeden soru çözmem mümkün değil. 345 çözmüştüm bir kısmını şu an sadece ilk sayfaları dolu yarısından çoğu boş gibi.

Mert Hoca olabilir.
Mert Hoca'nın kampları daha zor.

Temeldeki sıkıntıları aktif matematik ve antrenmanlarla matematik ile aştığımı düşünüyorum. Artık TYT matematiği halletmem lazım. Rehber matematik 49 günde TYT matematik kampıyla başladım. Fakat o kadar zor geliyor ki hiçbir şey anlamadım. Aynı kampın soru bankasındaki soruları da çözemiyorum. Daha kolay bir kamp kitabı önerir misiniz?

Kanka çalış arttırsın sen yapamıyorum diye kendini kodlamaşsın Eyüp b izle zor gelir ama bayağı geliştiriyor 1 netten 20 nete çıktım 4 ayda matta 0 geometri ile geoyuda halledeceğim 25 falan sene sonuna umarım 30.

Konuyu bilmeden soru çözmem mümkün değil. 345 çözmüştüm bir kısmını şu an sadece ilk sayfaları dolu yarısından çoğu boş gibi.
O Zaman eis veya çap alıp bitirin hocam sonra da 345'i çözersiniz kitaplarını her videoda dayatan kanalların kitapları güzel değil.

Mert hoca olabilir.

Yok hocam. Temel sıfır ıse ben şahsen zorlanacağını düşünüyorum. Sıfırım diye bunu aldım adam kafasına göre formül yazıyor ama nereden geldıgını anlatmıyor. Mesela bunlar eşit sunu karşıya atabılıyoruz dıyor ama neden işte neden soylemıyor(konu içinde olan bir şey değil daha 2.videoda bu olay)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı